Transworld Identityltä debyyttilevy maaliskuussa – tuore single ja video ”Everything Must Burn” ulkona nyt

Kirjoittanut Päivi Närvänen - 27.1.2023

Suomalais-englantilainen rock-yhtye Transworld Identity julkaisee pitkän odotuksen jälkeen debyyttialbuminsa. Vuonna 2017 perustetun ja pitkän linjan muusikoista koostuvan T-ID:n esikoislevy on nimeltään ”Seven Worlds”, ja se ilmestyy maaliskuun 17. päivä italialaisen Frontiers Music Srl -levy-yhtiön kautta. Bändi toteaa asiasta näin:

”Olemme äärimmäisen innoissamme yhteistyöstä Frontiersin kanssa. Kyseessä on ensimmäinen albumimme, ja kun sille annetaan tällainen tilaisuus, olla samassa porukassa alan suurten nimien ja lapsuudensankariemme kanssa, se vetää nöyräksi.”

Transworld Identityn musiikin pohjana on energinen hard rock, ja yhtyeen vankka musiikillinen tausta tuo kappaleisiin tyylikästä ja hyväntuulista draivia. Yhtyeen laulaja Mila Bosalla on pitkä tausta hard rock -coverbändeissä, ja Lacu Lahtinen taas on nähty rummuissa niin legendaarisessa Popedassa kuin Hanoi Rocksissakin. Yhtyeen kitaristi ”Lamppari” on päässyt näyttämään kyntensä esimerkiksi Baby Green– ja Technical Justice -kokoonpanoissa sekä Dave Lindholmin taustalla, ja kosketinsoittaja Junnu on ollut tuttu näky esimerkiksi Muska Babitzinin bändissä. T-ID:ssä bassoa soittava multi-instrumentalisti ja Junnun poika Kasperi on ansainnut kannuksiaan esimerkiksi Metallileka-kokoonpanossa.

Tulevan ”Seven Worlds” -levyn kappalelistaus näyttää seuraavalta:

 1. Everything Must Burn
 2. Play & Pretend
 3. I’m Such A Liar
 4. Part Maroon, Part Indigo
 5. Time
 6. Starchild
 7. Seven Worlds
 8. In For The Long Haul
 9. Livin’ On The Run
 10. I Never Lost My Faith
 11. Roseate

Transworld Identity on:

Mila Bosa – laulu
Mika Lamminsivu – kitara
Lacu Lahtinen – rummut
Juha Kinnunen – kosketinsoittimet
Kasperi Kinnunen – basso

https://www.facebook.com/transworld.identity/

https://www.instagram.com/transworldidentity/

https://www.transworldidentity.com/