Travis Barker antoi päivityksen terveydentilaansa liittyen: ”Voin tällä hetkellä paljon paremmin”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 5.7.2022

Uutisoimme hetki sitten, että Blink-182:n rumpalina tunnettu Travis Barker kiidätettiin sairaalaan. Deadlinen julkaiseman artikkelin mukaan Barker saapui vaimonsa Kourtney Kardashianin kanssa West Hillsin sairaalaan tiistaiaamuna, ja pian sen jälkeen hänet kuljetettiin ambulanssilla Cedars-Sinai Medical Centeriin. TMZ puolestaan raportoi, että Barkerilla on haimatulehdus.

Nyt Barker on jakanut sosiaalisessa mediassa päivityksen liittyen terveydentilaansa. Barker kirjoitti 3. heinäkuuta Twitter-tilillään seuraavasti:

”Menin maanantaina tähystykseen ja tunsin oloni hyväksi. Mutta päivällisen jälkeen minulle kehittyi sietämätöntä kipua, ja olen ollut sairaalahoidossa siitä lähtien. Endoskopian aikana minulta poistettiin hyvin pieni polyyppi juuri herkältä alueelta, jota yleensä käsittelevät erityislääkärit, ja valitettavasti se vaurioitti erittäin tärkeää haiman tyhjennysputkea. Tämä johti vakavaan hengenvaaralliseen haimatulehdukseen. Olen hyvin, hyvin, hyvin kiitollinen siitä, että intensiivisen hoidon ansiosta voin tällä hetkellä paljon paremmin.”