Trivium-nokkamies Matt Heafy julkaisi akustisen tulkintansa Killswitch Engagen kappaleesta ”My Curse”

Kuvaaja: Sari Katainen

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Triviumin johtohahmo Matt Heafy on kunnostautunut ahkerana coveroijana. Mies on julkaissut lukuisia eri akustisia tulkintoja muiden metalliyhtyeiden kuin myös pop-artistienkin kappaleista. Nyt vuorossa on metalcore-yhtye Killswitch Engagen klassikko ”My Curse”. Kyseessä on kunnianosoitus yhtyeelle sekä sen solistille, Howard Jonesille, joka toimii parhaillaan Heafyn tuuraajana Triviumin kiertueella. Heafy joutui jättämään kiertueen kesken ollakseen kotona raskaana olevan vaimonsa kanssa. Heafy kirjoittaa Twitter-julkaisussaan:

”Ei ole sanoja kuvaamaan sitä ikuista kiitollisuutta, jota tunnen Howard Jonesia kohtaan hänen autettuaan perhettäni, bändiäni ja meidän lukuisia tukijoitamme Pohjois-Amerikassa. Yhden suurimman idolini näkeminen nauttimassa esiintymisestä bändimme kanssa – bändin, jota ei olisi ilman hänen vaikutustaan – merkitsee minulle niin paljon. Mia ja Akira rakastavat sinua, setä Hojo!”

Heafyn julkaiseman tekstin ohessa on myös kuva Howard Jonesista kitara kädessä, johon Heafy viittaa tekstissään sanomalla sen olevan pienintä, mitä hän voi Jonesille antaa kiitollisuuden osoitukseksi.

Kommentoi julkaisua