Triviumin Matt Heafy hehkuttaa Metallicaa: ”He ovat maailman upein bändi – ja ovat aina olleet”

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 11.11.2021

Metalliyhtye Trivium lämmitteli taannoin Metallicaa Hard Rock Live -konsertissa Floridassa. Loppuunmyyty konsertti järjestettiin stadionluokan mittasuhteisiin nähden pikkuruisessa 7000 katsojaa vetävässä Seminole Hard Rock Hotel & Casinon teatterissa. Matt Heafy on kuvaillut tuoreessa El Cuartel Del Metal -sivuston haastattelussa, kuinka Trivium päätyi kenties maailman suurimman metalliyhtyeen kelkkaan vain neljä päivää ennen h-hetkeä:

”Oli sunnuntai-iltapäivä. Muistaakseni aiomme juuri katsoa elokuvaa lasteni kanssa. Sain viestin manageriltamme. Hän kertoi, että ’Metallica kysyi, oletteko vapaana torstaina’. Totesimme, että ’Kyllä. Kyllä olemme. Teemme kaikkemme.’ Mutta meidän piti pitää asia salaisuutena, koska se ei ollut vielä täysin varmaa. Muistaakseni se varmistettiin vasta puolisen tuntia ennen kuin lähdimme ajamaan Etelä-Floridaan. Meidän piti siis saada crew Floridaan, kerätä soittimemme sekä tekniikka mukaan ja treenata. Onneksi me kaikki treenaamme yksinämmekin melko paljon, emme ole mitään vetelehtijöitä. Joten olimme valmiit. Ja me teimme sen. Pääsimme paikanpäälle. Emme ehtineet moikata [Metallican jäseniä], mutta he jättivät meille upean käsinkirjoitetun kirjeen ja Blackened-viskiään.”

Heafy kehaisee haastattelussa myös, että James Hetfield kuulosti livenä paremmalta kuin koskaan. Lisäksi hän hehkuttaa Metallicaa muillakin ylistyssanoilla:

”He ovat maailman upein bändi – ja ovat aina olleet. Ja on todella hienoa, että he valitsivat meidät. He miettivät, että ’Hei, otetaan Trivium mukaan’. Metallica valitsee yleensä itse omat lämppärinsä; he valitsevat juuri sen bändin, jonka itse haluavat. On todella coolia, että he valitsivat juuri meidät.”

Koko haastettelun pääset kuuntelemaan tästä:

Lisäksi kuvan Heafyn mainitsemista Metallican terveisistä näet alta:

View this post on Instagram

A post shared by Trivium (@triviumband)