Triviumin Matt Heafy paljastaa ansaitsevansa Twitchin striimeillä lähes yhtä paljon rahaa kuin bändin tuotannon striimauksella

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Triviumin laulaja-kitaristi Matt Heafy on tullut koronapandemian aikana varsin tunnetuksi erilaisista mielenkiintoisista striimeistään Twitchin kautta. Nyt Heafy on antanut The New York Timesille haastattelun, jossa on paljastanut kuinka paljon hän tienaa rahaa Twitchin kautta striimatessaan kuukaudessa.

Heafy striimaa Twitchiin sisältöä keskimäärin viitenä päivänä viikossa ja hän julkaisee erilaista sisältöä aina videopelaamisesta erilaisten covereiden soittelemiseen. Heafyn mukaan vuonna 2019 ja 2020 muusikko paljasti tienanneensa vähän alle 10 000 dollaria kuukaudessa oman kanavansa kautta.

Heafy paljasti avoimessa haastattelussa myös, että ansaitsee noin 11 000 dollaria kuukaudessa Triviumin striimeistä tulevista soittokerroista eli summa on melkein sama Twitchin kautta kuin striimaamalla. Triviumin keulakuvana toimiva muusikko on vuosien varrella kerännyt Twitchiin 223 000 seuraajaa. YouTubessa Heafylla on noin 200 000 tilaajaa. Heafy on yhtyeen jäsenistä selvästi suosituin Twitchissa sillä rumpali Alex Bentilla on palvelussa 24 300 seuraajaa, basisti Paolo Gregolettolla 16 600 seuraajaa sekä kitaristi Corey Beaulieulla 13 500 seuraajaa.

Kommentoi julkaisua