Triviumin Matt Heafy paljastaa Bruce Dickinsonin ennustaneen, että Heafy tulisi joku päivä vielä kuulostamaan Ronnie James Diolta

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.12.2021

Metalliyhtye Triviumin kitaristi-laulaja Matt Heafy paljastaa mielenkiintoisen yksityiskohdan tuoreessa Metal Wanin haastattelussa. Heafy kertoo käymästään keskustelusta Iron Maiden -legenda Bruce Dickinsonin kanssa ja sitä seuranneesta tapaamisesta edesmenneen laulajasuuruus Ronnie James Dion kanssa.

”Meitä haastateltiin Bruce Dickinsonin radio-ohjelmassa vuonna 2006 promotessamme ’The Crusadea’. Muistan ajatelleeni, että ’Minun on puhuttava hänelle laulamisesta’. Kysyin häneltä kaikenlaista laulamisesta, ja hän sanoi minulle lopulta: ’Uskon, että jonain päivänä äänesi kehittyy Ronnie James Dion kaltaiseksi.’ Niin Bruce Dickinson sanoi minulle. Kiitin häntä. Se jäi mieleeni ikuisesti”, Heafy kertoo.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Heafy päätyi kertomaan Dickinsonin kommentin myös itselleen Ronnie James Diolle vuonna 2007 Triviumin ollessa Heaven & Hellin lämmittelijänä.

”Kerroin Diolle saman tarinan. Sanoin: ’Bruce Dickinson sanoi, että jonain päivänä minulla olisi samanlainen ääni kuin sinulla.’ Ronnie James Dio nauroi, hymyili ja sanoi: ’Bruce siis myönsi vihdoin, että olen yksi hänen sankareistaan.’ Ja se oli tavallaan sen asian loppu. Jaoimme lasillisen viiniä yhdessä. Se oli hyvin ainutlaatuinen ilta.”