Tubettaja Jared Dines teetätti netin meemikitaran todelliseksi: tältä näyttää ja kuulostaa 20-kielinen Mountain Dew -kitara

Internetin djent-piireissä on kiertänyt jo pitkään meemikuva, jossa naureskellaan tyylilajin obsessiolle kielimääristä. Meemissä nähdään massiivinen kitara, jossa on huumoriarvon lisäämiseksi mukana myös Mountain Dew -virvoitusjuomamerkin logo.

 

Koska vitsi oli ilmeisesti liian hyvä (tai huono) jäädäkseen vain meemin tasolle, päätti metallitubettaja tehdä meemistä totta, ja teetätti itselleen kyseisen kitaran. Dines oli huudellut asiasta sosiaalisessa mediassa jo vuonna 2017, ja nyt kitara on vihdoin todellisuutta.

Kyseessä on kiinalaisen 10S Custom Guitarsin teettämä 20-kielinen kitara. Koska kitaran kaula on niin massiivinen, tavallinen soittotyyli ei ole kovin luontevaa ja ergonomista, joten kitaraa soitetaan sylissä hieman lap steel -kitaran tavoin.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Dines on omistanut hirviökitaran. Vuonna 2018 kitaravalmistaja Ormsby teetti Dinesille 18-kielisen kitaran, joka myytiin myöhemmin hyväntekeväisyyshuutokaupassa. Rahoilla kustannettiin kitaroita nuorille muusikoille.

 

Kommentoi julkaisua