Tulokasartisti Eetu Riikoselta kakkosalbumin ensimmäinen single ”Aikaa vastaan”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 19.3.2023

Eetu Riikosen Aikaa vastaan” -single julkaistiin eilen. Riikonen kertoo, että ”’Aikaa vastaan’ avaa uuden, henkilökohtaisemman polun kohti toista albumiani, joka on täynnä tarinoita”.

Riikonen valmistelee parhaillaan kakkosalbumiaan, jolta tullaan kuulemaan tänä vuonna lisää musiikkia. Musiikillaan Riikonen viitoittaa tietä kohti rock-musiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta tarjoillen yhtyeineen kappaleita, jotka tuntuvat olleen aina elämässämme. Riikosen ”Maailman viimeisessä huoneessa” -debyyttilevy julkaistiin viime vuonna.

Riikosen musiikki maalaa vahvalla lyyrisellä otteellaan maisemia ihmisen matkan varrelta tehden jokaisesta hetkestä ja tunteesta arvokkaan. Nuoren artistin tuotannossa kappaleet ovat maailmoja, joissa arkisimmatkin tunnetilat voivat työntää meidät alas sen laidalta. Eteeristä lyriikkaa tukee yhtyeen sointi, joka on luotu ylittämään sukupolvirajoja kumartaen sekä iskelmän että klassisen rockin ja grungen suuntaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Eetu Riikosen keikat myy Alt Agency. Riikonen on soittanut muun muassa Tavastialla Arpan lämppärinä. Hänen oma levynjulkkarikeikka Helsingin Korjaamolla oli loppuunmyyty. Riikonen on keikkaillut myös muun muassa Luukas Ojan kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat