”Tuntuu todella oudolta, kun Suomessa on keikkoja yleensä päivittäin ja nyt kalenterit ovat aivan tyhjänä”: KaaosTV:n videohaastattelussa ”No Absolution” -albumin tiimoilta tällä viikolla kaksi striimikeikkaa soittava Lost Society

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society julkaisi neljännen studioalbuminsa ”No Absolution” helmikuussa 2020. Maailmalla vallitsevan tilanteen takia albumin julkaisukeikka ja sitä seuraava kiertue täytyi siirtää hamaan tulevaisuuteen. Nyt yhtye on päättänyt soittaa uuden albumin kokonaisuudessaan livestriimin kautta. Tämä tapahtuu torstaina 20. päivä toukokuuta semilive.fi-palvelussa. Yhtye striimaa SemiLiven kautta kaksi erillistä keikkaa, joista ensimmäinen on suunnattu yhtyeen faneille Amerikassa ja toinen kotiyleisölle Euroopassa ja Englannissa. Lipun ostaneille keikka on katsottavissa 48 tunnin ajan myös keikan jälkeen.

Kaaoszinessa pyörivä KaaosTV tapasi keikkoihin parhaillaan kovaa treenaavan yhtyeen laulaja-kitaristi Samy Elbannan ja keskusteli hieman meneillään olevasta tilanteesta muusikoiden kannalta, sekä siitä, millaisia odotuksia Samylla on tulevia striimikeikkoja kohtaan. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

KaaosTV:n tilaajaksi YouTubessa voit käydä liittymässä täällä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.

Voit kuunnella Lost Societyn uuden albumin ”No Absolution” kokonaisuudessaan tästä:

Kommentoi julkaisua