Tuohimaan uusi single ravistelee hidastamaan tahtia ennen kuin on liian myöhäistä

Suomalaisten tuntojen suorapuheisena tulkkina tutuksi tullut oululainen rock-ryhmittymä julkaisee joulun alle osuvan kappaleen, jossa on kyse paitsi monelle tutusta joulun ajan kiireestä, osansa saa myös isompi kuva nykyihmisten käytöksessä. Useilta Spotifyn listoilta tänään löytyvä ja Mikko Karmilan tuottama ”Kierrän ympyrää” -single ei kiertele eikä kaartele tosiasioita. Voit kuunnella kappaleen tästä:

”Tämä biisi on tietynlainen kannanotto tähän meidän aikamme kiireiseen elämään ja sen kiihtyvässä pyörässä pyörimiseen. Ihminen ehkä kuvittelee olevansa parempi omissa ja muiden silmissä, mitä enemmän hän tekee ja suorittaa ja itseään uuvuttaa. Juoksemme koko ajan ja pelkäämme pysähtyä”, Tuohimaan keulamies Lauri Tuohimaa toteaa ja jatkaa:

”Joskus olisi hyvä hiljentää vauhtia ja kysyä itseltään, että minkä vuoksi minä mitäkin teen ja mitä minä oikeasti haen täältä, mikä minut tekee onnelliseksi. Musiikillisesti bassoalkuiset biisit toimivat meillä aina, ja tässäkin kappaleessa on hyvä keikkapoljento, jonka tahtiin on hyvä keikuttaa pyllyä.”

Bändi viettää tänään pikkujouluja järjestämällä treenikämpältään leppoisan livestreamin, jossa ovat mukana myös Jukka Takalo sekä Matti Patronen. Tule mukaan pikkujoulutunnelmaan alkaen kello 20!

www.tuohimaaband.fi

Kommentoi julkaisua