Tuoretta vaihtoehtorockia Helsingistä: Nothing But Sunshinen uusi video Kaaoszinen ensinäytössä

Helsinkiläinen vaihtoehtorockyhtye Nothing But Sunshine julkaisee perjantaina 21.12.2018 videon ”Colour in a Nightmare” -singlestään. Videon keskiössä on pieni tyttö, joka seikkailee tanssien valon ja pimeyden välillä.

Videon ohjaaja Dylan Broda kuvailee prosessia näin:

”halusimme videoon vapaamuotoista tanssia ja lähtökohtana mietimme lasten tapaa tanssia. Onko mitään vapaampaa? Aikuisia ei pysty opettamaan tanssimaan lasten tavoin, irrallaan kaikista opituista tekniikoista ja itsekritiikistä. Kyse on niistä tunteista, joita me kaikki käymme läpi nuorina aikuisina: Haluamme olla jotain enemmän ja vaikuttaa maailmaan, mutta samalla ympäröivä todellisuus luo meille monenlaisia paineita”. Videossa on kaksi vastakkaista tapahtumapaikkaa: Uhkaava ja kylmä teollinen tila ja aurinkoinen ranta luonnon keskellä, joita yhdistää molemmissa huolettomasti tanssiva ja leikkivä pikkutyttö. Pimeydessä tyttö tapaa kasvottoman hahmon, joka välttelee tämän katsetta. Onko tyttö sisäinen lapsemme, joka yrittää suostutella olentoa jättämään tämän paikan taakseen ja tulemaan mukanaan kauniin luonnon keskelle? Tytön mukana kappale alkaa hektisessä pimeydessä ja päättyy aurinkoisen rannan rauhaan. Onnistuuko tyttö vetämään katsojan aikuisuuden stressistä lapsenomaisen vapauden lämpöön?

Colour in a Nightmare. Leikkaaja: Hector Estrada & Estrada Creative. Ohjaaja: Dylan Broda.
Käsikirjoittajat: Dylan Broda, Jaakko Suni ja Jari Käkelä. Musiikki: Nothing But Sunshine.

Nothing But Sunshine on vuonna 2016 aloittanut helsinkiläis-torontolainen yhtye, jonka jäsenillä on kokemusta useilta vuosilta mm. kotimaisesta Murmansk-vaihtoehtorockyhtyeestä.

Jäsenet:
Jaakko Suni (kitara, laulu, syntetisaattorit),
Jari Käkelä (kitara), Kalle Keski-
Orvola (basso) ja Dylan Broda (rummut).

Spotify:

Facebook: https://www.facebook.com/nothingbutsunshinetheband/
Instagram: https://www.instagram.com/nothing.but.sunshine/

Kommentoi julkaisua