Turbojugend Oulu ja Hevimesta hyvällä asialla – tukikonsertti syöpää sairastavalle miehelle

Kirjoittanut Tuukka Savimaki - 15.8.2017

Oulun Hevimestassa järjestetään lauantaina 19.8. tukikonsertti, jonka tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä syöpää sairastavan miehen tueksi ja hoitokulujen kattamiseksi. Hevimestan yläkertaan pääsee narikan hinnalla ja alakerran tapahtumaan voi osallistua vähintään 5 euron suuruisella lahjoituksella. Illan aikana lavalla nähdään Mary, Aimon Fire ja Napoleon Skullfukk.

Myös ne henkilöt jotka eivät pääse paikalle, mutta kokevat pystyvänsä ja haluavansa auttaa, voivat tehdä lahjoituksensa GoFundMe-sivuston kautta, jossa on myös lisätietoja tukitapahtuman kohteesta. Tapahtuman järjestäjät kertovat Facebook-sivulla tapahtumasta:

”Rakkaan ystävämme, veljemme, ja ennenkaikkea upean persoonan terveydentila on joutunut vakavalle koitokselle, jossa on tarve sille kaikelle voimavaralle joka siihen suinkin liikenee. Vakavaa syöpää vastaan on vaikeaa ja kallista taistella ilman ylimääräisiäkin huolenaiheita. Tämän vuoksi olemme Turbojugend Oulun, Hevimestan, sekä tapahtumassa esiintyvien yhtyeiden kanssa yhteistuumin päättäneet ottaa osaa herran kantamaan taakkaan, ja järjestää tukikeikan.”

Tukikonsertista uutisoi myös Kaleva.