Turisaksen Olli Vänskälle sattui ikävä tapaus Moonsorrow’n keikalla: fani löi yllättäen kyynärpäällä suoraan kasvoihin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.2.2020
Olli Vänskä

Metallikonserteissa mosh pitit ovat arkipäivää, ja niiden etiketti pitäisi olla jollain tavalla hallussa niillä, ketkä kyseiseen touhuun haluavat osallistua. Jos et halua mennä pittiin riehumaan, kannattaa aina jäädä hieman kauemmas.

Aina pitistä poissa pysyminen ei kuitenkaan takaa sitä, etteikö vahingoilta vältyttäisi. Kotimaisen folk metal -yhtye Turisaksen riveissä viulistina toimiva Olli Vänskä päätti käydä katsomassa kollegansa Moonsorrow’n konsertin The Circuksessa. Konsertissa sattui ikävä välikohtaus, kun yksi yleisön jäsen löi häntä kyynärpäällä suoraan kasvoihin.

Vänskä kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän seisoi konsertin ajan pitistä muutaman rivin taaempana, kunnes yhtäkkiä joku ryntäsi pitistä iskemään häntä kasvoihin. Vänskä kertoo joutuneensa lähtemään vessaan sylkemään verta, minkä takia häneltä jäi myös osa konsertista väliin.

Instagram-julkaisunsa kommenteissa hän kertoo, että kyynärpäällä iskenyt henkilö oli paniikissa ehdottanut Vänskälle, että tämä löisi häntä vastavuoroisesti kasvoihin. Tähän Vänskä oli vain pyytänyt miestä painumaan helvettiin.

”Näytän nyt siltä, että minulle olisi tehty pahasti mönkään mennyt huulien täydennys”, Vänskä kirjoittaa julkaisussaan.