Turku Rockpark julkisti loput esiintyjät ensi kesälle: Evergrey tähdittämään festivaalia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.4.2022

15.-16.7.2022 Uittamon kansanpuistossa ensimmäistä kertaa järjestettävä Turku Rockpark on julkistanut viimeiset 6 esiintyjää tapahtumaan ja samalla myös päiväkohtaisen ohjelman.

Perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty ruotsalainen progressiivista metallia melodisiin koukkuihin ja synkkiin sielunmaisemiin yhdistelevä Evergrey, joka saapuu Suomeen toukokuussa julkaistavan uuden levynsä “A Heartless Portrait” tiimoilta. Rockparkia täydentämään on vahvistettu myös legendaariset kotimaiset rockyhtyeet Kotiteollisuus ja Peer Gunt. Valoisaa AOR-henkeä tapahtumaan tarjoilee Wake The Nations, joka tuo mukanaan iloisempaa rockia iskevillä synasoundeilla. Myös rockin uudempaa sukupolvea on saatu Rockparkiin mukaan. Melodista punk-rockia takova Underclass ja omaleimainen rock-yhtye Annabelle todistavat tuoreella ja sähäkällä otteellaan, että rock ei todellakaan ole kuollut!

Muita tapahtumaan kiinnitettyjä bändejä ovat lauantain pääesiintyjä Stratovarius, ruotsalainen melodisen death metallin kärkinimi Scar Symmetry (SWE), hardrock-yhtye Crashdiet (SWE), synkempää sinfonista metallia edustava Eleine (SWE), erilaisilla genreillä musiikissaan leikittelevä Waltari sekä ärjyä, mutta samalla iloista pakanametallia tykittävä oululainen Verikalpa. Näiden lisäksi Rockparkin lavalla tullaan näkemään One Desire, Awake Again, The Hawkins (SWE), Battledragon sekä Merta.

Aikaisemmin tapahtumaan kiinnitetty Suamenlejjona joutuu valitettavasti henkilökohtaisista syistä vetäytymään tapahtumasta.

Liput Turku Rockparkiin ovat myynnissä Livetossa.

TURKU ROCKPARK
Uittamon Kansanpuisto, Turku, FI
15.-16.7.2022

1pv 55€
2pv 100€
1pv VIP 100€
2pv VIP 183€

www.rockpark.fi

PERJANTAI

Evergrey (SWE)
Crashdiet (SWE)
Kotiteollisuus
One Desire
Battledragon
The Hawkins (SWE)
Merta
Annabelle

LAUANTAI

Stratovarius
Scar Symmetry (SWE)
Eleine (SWE)
Waltari
Peer Gunt
Verikalpa
Awake Again
Wake The Nations
Underclass

Ennakkomyynti: https://events.liveto.io/events/turku-rockpark-2021

Luetuimmat

Uusimmat