Turku Saatanalle IX -festareiden järjestelyissä muutoksia – tapahtuma järjestetään kotimaisin voimin

Kirjoittanut Satu Haiko - 24.1.2022

Metallihelvetti ry tiedottaa Facebook-sivuillaan vallitsevien olosuhteiden aiheuttamista muutoksista Turku Saatanalle IX -festareiden järjestelyissä. Muun muassa ulkomaiset esiintyjät siirtyvät syyskuussa järjestettävään Metal.Fucking.Hell vol 2. -tapahtumaan. Lineup-muutosten myötä lippujen hintoja lasketaan. Lue lisää yhdistyksen virallisesta tiedotteesta alta:

Vallitsevien olosuhteiden pakosta olemme päättäneet seuraavista toimenpiteistä koskien yhdeksättä Turku Saatanalle -festaria: 

1. Ulkomaiset esiintyjät Akhlys, Yoth Iria ja Nexion siirretään syksyn Metal.Fucking.Hell vol. 2 -tapahtumaan, joka järjestetään 2.-3.9.

2. Festari järjestetään kotimaisin voimin: Horna, Black Crucifixion, Barathrum, Morgal, Totalselfhatred, Nightside, Warmoon Lord, Chamber Of Unlight, Malum, Venenum Dei ja Black Rock sekä yksi myöhemmin julkistettava yllätysesiintyjä.

3. Lineup-muutosten myötä kahden päivän lipun hinta lasketaan 50 euroon. Yhden päivän lippu maksaa 30 euroa. Nämä liput ovat nyt myynnissä: https://events.liveto.io/events/turku-saatanalle-ix

4. Jo ostetut kahden päivän liput käyvät sellaisenaan joka tapauksessa. Muutoksista johtuen ne on myös mahdollista palauttaa Livetoon ja saada rahat takaisin. Takaraja rahojen palautukselle on maanantai 21.2. Jos haluat palauttaa lippusi, ota yhteyttä asiakaspalvelu@liveto.io ja ilmoita lippusi tilauskoodi tai sähköpostiosoite, jolla tilaus on tehty. Palautettavasta summasta pidätetään Liveton palvelumaksun osuus. Uusi lippu pitää ostaa erikseen Livetosta eli summien erotuksen palautus ei ole mahdollista. Jos olet ostanut paperilipun Turun Äxästä ja haluat hyvityksen hintaerotuksesta tai palauttaa lipun, ole yhteydessä: jussi@metallihelvetti.net

5. Huolimatta tämänhetkisistä rajoituksista olemme päättäneet odottaa hallituksen päätöksiä helmikuun puolivälissä mahdollisista rajoitusten höllentämisistä ja Turku Saatanalle IX järjestetään normaalisti, jos se on silloisessa tilanteessa mahdollista. Jos tapahtumaa ei voida normaalisti järjestää alkuperäisenä ajankohtana, siirretään se myöhemmin ilmoitettavaan uuteen ajankohtaan, josta tiedotamme uudelleen viimeistään helmikuun 15. päivän tienoilla. 

6. Em. epävarmuustekijöistä johtuen emme valitettavasti pysty vielä antamaan varmaa infoa tapahtuman aikatauluista. Jos tapahtuma järjestetään 25.-26.2. bändien soittopäivät ovat: 

pe 25.2.

Horna 

Black Crucifixion 

Warmoon Lord

Morgal

Malum

Black Rock

la 26.2.

Barathrum

Totalselfhatred

Nightside

Chamber Of Unlight

Venenum Dei

  • yllätysesiintyjä, joka julkistetaan myöhemmin

Tapahtuman Facebook-event: https://www.facebook.com/events/150409137222475

Ennakkoliput: https://events.liveto.io/events/turku-saatanalle-ix

Lisäinfoa: jussi@metallihelvetti.net / https://www.metallihelvetti.net/