Turkulainen AvAciA tekee kunniaa Alexi Laiholle ja julkaisee tribuuttinsa Children Of Bodomin ”Kissing The Shadows” -biisistä: ”Alexi oli kiistaton esikuva kaikille meidän ikäluokan muusikoille”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.3.2021

Turkulainen metalliyhtye AvAciA on julkaissut tänään oman kunnianosoituksensa joulukuussa menehtyneelle Children Of Bodomin kitaristi-laulaja Alexi Laiholle ”Kissing The Shadows” -kappaleen coverin merkeissä. Bändin YouTube-kanavalla julkaistulla tribuutilla on mukana yhtyeen lisäksi kosketinsoittaja Tuomas Riihimäki ja taustalauluista vastaa Mark Bertenyi. Kappale ja siihen kuvattu musiikkivideo on toteutettu Turussa V.R. Studiolla. Yhtye kertoo tribuutista seuraavaa:

”Uutinen Laihon kuolemasta järkytti koko musiikkimaailmaa ja ajatus tribuutin tekemisestä tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. COB:n musiikki ja Laiho itsessään on ollut kiistaton esikuva kaikille meidän ikäluokan muusikoille ja toki meitä vanhemmillekin. Tänä aikana on hienoa huomata kuinka musiikkimaailma pitää yhtä ja on halukas tekemään pyyteetöntä työtä, koko projekti on toteutettu talkoovoimin.”

Voit katsoa videon tästä:

Kokoonpano:
Laulu ja soolokitara: Jori Saloranta
Rytmi- ja bassokitara: Topi Kivelä
Rummut: Elias Koljonen
Kosketinsoittimet: Tuomas Riihimäki
Taustalaulu: Mark Bertenyi

Erityiskiitokset:
Jussi Vuola (V.R. Studio) & Fabian Korsström (kuvaus)