Turkulaisen metalliyhtye Avacian yhteistyö Lost Societyn Samy Elbannan kanssa kuunneltavissa

Suomenkielinen metallitulokas Avacia julkaisee jälleen uutta musiikkia. ”Oikea tarina” on neljäs viidestä kevään aikana julkaistavasta singlestä, jotka tulevat muodostamaan EP-kokonaisuuden ”Peilit”. Upean vastaanoton saanut viimevuotinen debyytti ”Uusi maailmanjärjestys” enteili yhtyeelle vahvaa tulevaisuutta, eikä yhtyeen omassa uunissa maustettu, uusi materiaali todellakaan petä! Mukana huutovokaaleissa on Lost Societyn Samy Elbanna, ja voit kuunnella lopputuloksen tästä:

Avacia on suomalaista metallia rock-asenteella soittava trio. ”Peilit” on yhtyeen nokkamiehen Jori Salorannan tuotannollinen taidonnäyte, sillä yhtye on laittanut alulle ja synnyttänyt uuden biisikatraan omin voimin miltei alusta loppuun. Kannustusta ja saniteettiapua ovat tarjoilleet vanhemmat mentorit W.A.S.P.– ja The Grammers -yhtyeistä, joten milleniaalizoomermetallin joukkoon on eksynyt ilahduttavan paljon myös vanhan liiton tarttuvia rock-siemeniä – ja jopa tamburiinia! Masteroinnista vastaa Turun oma Bogren, Aleksi Rintala.

Yhtyeen viesti kappaleesta kuuluu seuraavasti:

Päämäärässä häämöttää tuomio. Valheellisesti tuomittuna kulkemaan läpi häpeän tien. Monen kuukauden olemattomuuden jälkeen on vaikea tuomita taikka tuntea edes itseään. Kenen näkökulma olikaan oikea? Vaikka yrittäisit huutaa, olet liian kaukana mistään edes ääntä heijastavasta. Kaikki näkevät sinut, mutta kukaan ei kuule. Nyt hiljaisuus on ystäväsi ja yksinäisyys kotisi.

Voit tutustua Avaciaan lisää Facebookissa ja Instagramissa.

Menneet ja tulevat striimikeikat:
14.4.2020 Stream on!: AvAciA
29.5.2020 AvAciA at VR SONIC TEMPLE
5.6.2020 Turku Stream Festival

Kommentoi julkaisua