Turmion Kätilöiden Antero Seppänen täyttää Pecu Kinnarin saappaat Tarotin tulevalla Kuopion keikalla

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.3.2023

Julkaisimme sivustollamme eilen uutisen, jossa kerroimme kotimaisen metallimusiikin veteraanin Tarotin tekevän paluun keikkalavoille tänä kesänä neljättä kertaa Kuopiossa järjestettävässä kaksipäiväisessä hyväntekeväisyystapahtumassa nimeltä Old Farts Rock keskiviikkona 26. päivä heinäkuuta. 

Luonnollisesti keikan julkistuksen jälkeen fanien keskuudessa heräsi spekulaatio kuka täyttäisi yhtyeen vuonna 2016 menehtyneen rumpalin Pecu Kinnarin saappaat ja pestiin näyttäisi tulleen buukatuksi Turmion Kätilöt -yhtyeestä tunnettu Antero Seppänen. Seppänen kommentoi äkillisesti tullutta pestiään Facebookissa seuraavasti:

”Jarkki soitteli vähän aikaa sitten ja ehdotteli että olis tuurauskeikkaa tarjolla. Huokaisin syvään ja kysyin että minkälaista huttua olis tarjolla. Kuultuani bändin nimen piti hetki kiroilla ja haukkua Jarkkia kun en muutakaan siihen hetkeen keksinyt. Kuulemma bändin jäsenille asia oli ok ja miettivät että kokeillaan nyt, saattaisi olla hauskaakin. Eihän tällaisesta voi kieltäytyä kun tarjoillaan mahdollisuutta soittaa loistavien muusikoiden kanssa jotka sattuu vielä omia esikuvia nuoruudesta asti. Katotaas miten käy, Pecu❤️”