Turmion Kätilöiden keikka Helsingin jäähallissa siirtyy syyskuulle

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.3.2020

Suomen hallituksen 12.3.2020 linjaamat toimenpiteet COVID-19 -koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi vaikuttavat myös Turmion Kätilöiden jäähallin keikan järjestämiseen. Tapahtuman piti jyrähtää torstaina 30.4.2020. Kaikki yli 500 henkilön toukokuun loppuun mennessä järjestettävät yleisötapahtumat tullaan todennäköisesti perumaan tai siirtämään toiseen ajankohtaan.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

Turmion Kätilöt on onneksi kaukaa viisas diskoyhtye, joten meillä on jo tarjota teille uusi päivämäärä. Turmion Kätilöt nousee Helsingin Jäähallin lavalle la 19.9.2020. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Uusi ajankohta sopii myös lämppäreille: Lähiöbotox ja Proteus esiintyvät myös Jäähallilla la 19.9., mutta saksalainen Lord of the Lost ei valitettavasti pääse mukaan. Julkaisemme Lord of the Lostin korvaaja pian.

Mikäli uusi päivämäärä ei sinulle käy, lippurahojen palautusta voi hakea Lippupisteen verkkosivujen kautta 31.3.2020 asti:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse 31.3. asti osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Turmion Kätiöiden muut huhtikuussa olevat keikat Kempeleen Z-Rockia lukuunottamatta toteutuvat näillä näkymin normaalisti, mutta ilmoitetamme heti mikäli tilanne muuttuu.

www.turmionkatilot.com
www.nem.fi