Turmion Kätilöiden konsertti Tampere Areenalla peruttiin tylysti

Turmion Kätilöiden 6.9 suunniteltu keikka peruttiin viime hetkillä Tampere Areenan toimitusjohtaja Harri Wiherkosken toimesta. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen fb-tiedote asiasta.

USKONLAHKO VESITTI TURMION KÄTILÖIDEN KEIKAN TAMPERE AREENALLA 6.9.2012: Vuoden 2012 TaoFest opiskelijatapahtumassa pääesiintyjän valtikkaa pitänyt Turmion Kätilöt peruutettiin tylysti Tamperelaisen uskonlahkon toimesta kahden päivän varoitusajalla.

Tämän vuoden TAO Fest (torstaina 6.9.2012) sai ikävän takaiskun viime metreillä kun festivaalin asemapaikaksi vuokratun tilan Tampere Areenan toimitusjohtaja Harri Wiherkoski iski kapuloita rattaisiin. Tapahtumaa järjestävän TAOFestin puolesta kaikki oli enemmän kuin kunnossa ja luottamus Kätilöiden konserttia kohtaan suuri.

Opiskelijat saivat äänestää festivaaleille haluamiaan esiintyjiä. Eniten ääniä keräsi Turmion Kätilöt, joiden konserttia ei olla Tampereella nähty pitkään aikaan. Turmion Kätilöiden konsertin sisällöstä ja sen sopivuudesta tapahtumaan tehtiin erikseen yksityiskohtainen kirjallinen selvitys TAMK:N ohjausryhmälle, joka ei todennut estettä esiintymiselle.

Tampere Areenan Toimitusjohtaja Harri Wiherkoski ilmoitti tiistaina että kieltäytyy luovuttamasta tilojaan Turmion Kätilöiden ohjelmanumeroon. Alice Cooper koki saman kohtalon muutama vuosi takaperin.Tampere areenan esittelyssä toki mainitaan että he eivät salli tiloissaan materiaalia joka on epäjumalanpalvontaa, jännä sinänsä koska tämä moskeija tarjoilee kossut pöytään A-oikeuksillaan.

Turmion Kätilöt ovat pahoillaan tapahtumaa järjestävän tahon ja fanien puolesta, sillä näin pienellä varoitusajalla ei vastaavan kokoista tilaa löydy.Tämä takaisku ei kuitenkaan bändin persettä pistele vaan perjantaina 07.09 Turmion Kätilöiden saappaat nousevat Tampereen Henry’s Pubin lavalle.

Bändi kutsuu avosylin ja rakkaudella kaikki mukaan uskonnosta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja poliittisesta kannasta riippumatta.7.9.2012 keikkaa voidaan kutsua VIP tilaisuudeksi, sillä tilat ovat rajalliset ja
ravintolaan mahtuu vain n.200 innokkainta tanssijaa.

 

 

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: