Turmion Kätilöiden Shaq-U sairaalaan kesken keikan – Spellgoth korvaa tänä iltana Hämeenlinnassa

Kuva: Markus Laakso

Turmion Kätilöiden riveihin hiljattain lisätty Saku ”Shaq-U” Solin joutui lähtemään eilen Lappeenrannan keikalta sairaalaan. Yhtye tiedotti Facebook-sivuillaan, että keikan aikana Shaq-U pyörtyili ja menetti tasapainoaan, joten hänelle soitettiin ambulanssi. Sairaalassa todettiin, että miehen tasapainoelimessä oli jotain pientä ongelmaa, joka ei kuitenkaan ole vaarallista.

Tänä iltana Hämeenlinnan Aulangolla Turmion Kätilöiden kanssa laulaa bändistä hiljattain lähetynyt Hornan Tuomas Rytkönen, eli Spellgoth. Turmion Kätilöiden kanssa keikalla esiintyy myös Klamydia.

Saku Solin on tuttu myös Fear Of Domination -yhtyeestä.

Turmion Kätilöiden tiedote:

”Eilen illalla Lappeenrannan keikalla nuori gasellimme Shaq-U meni tekemään sillai tyhmästi että alkoi selvin päin pyärtyilemaan ja kaatuilemaan kunnes joku soitti ambulanssijäbät jotka kaappasivat Shaq-U:n keskussairaalaan. Vastaoperaationa me kävimme aamulla smuglaamassa hänet sieltä hospitaalista salaa ulos. Tohtorit olivat kirjoittaneet sen kuponkiin että (tasapaino)elimessä on jotain pientä muttei vaarallista vikaa. Sen kyllä huomasivat kaikki illalla ilman tuota lausuntoakin.
Shaq-U:n hoipertelu on edelleen niin koomista Ozzy Osbourne -osastoa joten päätimme siirtää hänet tämän illan ajaksi taustatanssiosastolle. Toiseksi keskushyökkääjäksi olemme palkanneet yhden pelin sopimuksella Horna -yhtyeestä tutun Tuomas Rytkösen aka Spellgothin aka Herra Spektaakkelin.
Turmion Kätilöiden erikoiskeikka tänään Aulangolla Hämeenlinnassa. Showtime TK 22.00 ja Klamydia 00.00”

Kommentoi julkaisua