Turmion Kätilöt Live Aulanko Areena 3.11.2018

Turmion Kätilöt räjäyttää joulunpyhät ohi Helsingin The Circuksessa!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 28.11.2018
Turmion Kätilöt Live Aulanko Areena 3.11.2018

Joulunpyhät saavat kyytiä Helsingissä 28. joulukuuta, kun kaupungin suosituimpiin musiikkiklubeihin lukeutuvan The Circuksen lavalle nousee raa’an industrial metallin velho, Turmion Kätilöt. Heidän lisäkseen tässä JouluSauna-nimisessä tapahtumassa nähdään Fear Of Domination, Proteus ja DJane J7. JouluSaunan liput maksavat alkaen 19,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.

The Circuksessa on aiemminkin palattu arkeen nopeasti joulunvieton jälkeen. Joskus on ohjelmassa ollut Musta joulu, kuten muutama vuosi sitten The Rasmuksen kera ja nyt juhlitaan JouluSaunan myötä.

Kuopiolaislähtöinen Turmion Kätilöt on tullut tunnetuksi äärimmäisen energisistä lavaesiintymisistään. Yhtyeen viimeisin albumi; ”Universal Satan”, ilmestyi viime syyskuussa. Fear Of Domination edustaa samaa industrial metallin vahvaa kaartia Kätilöiden kanssa. Myös Fear of Dominationin tuorein albumi, ”Metanoia”, on kuluvan vuoden tuotantoa.

Maailman parhaaksi raskaan musiikin DJ:ksi kahdesti valittu Proteus täydentää JouluSaunaa vyöryvällä konemusiikin soitoillaan. Vähälukuiseen, mutta sitäkin karismaattisempien naispuolisten DJ-kaartiin lukeutuva DJane J7 tuo tähän maskuliinisuuden täyttämään iltaan oman upean feminiinisen säväyksensä.

Konsertti on K-18.

Turmion kätilöt: www.turmionkatilot.com

The Circus: www.thecircus.fi

Luetuimmat

Uusimmat