Turmion Kätilöt sekä Shining tahdittamaan seuraavaa SaariHelvettiä

Shining 2015Pääesiintyjät Turmion Kätilöt ja ruotsalainen, vuonna 2016 mustaa 20-vuotisjuhlaansa viettävä Shining. Early Bird -liput jo loppuunmyyty. Koko lipunmyynti alkaa maanantaina 14. joulukuuta.

Tampereen Viikinsaaressa jyrähtää lauantaina 6. elokuuta 2016 historian toinen SaariHelvetti-festivaali. Keskellä kauneinta pirkanmaalaista järvimaisemaa soi raskas, laadukas ja valtavirran suurimpia pyörteitä välttelevä musiikki.

SaariHelvetin kiistaton pääesiintyjä on Turmion Kätilöt, jonka ”Diskovibrator”-albumi saavutti menneenä syksynä Suomen virallisen albumilistan paalupaikan. Yhtyeen roima industrial metal vei yleisön tuimaan karkeloon jo kesän 2015 SaariHelvetissä, joten nyt ollaan perinteen syntymisen kynnyksellä.

Koko SaariHelvetin ensimmäinen ulkomainen esiintyjä tulee Ruotsista. Mustimman metallin tulkki, Niklas Kvarforthin vuonna 1996 perustama Shining on julkaissut yhdeksän albumia täynnä murskaavaa masennusta ja musiikillista laaja-alaisuutta. Shiningin vuoden 2015 pitkäsoitto ”Everyone, Everything, Everywhere, Ends” tarjoaa tuttua vyörytystä ja melodioita, mutta myös maalailua ja uusia soitinkokeiluja.

Muita tähän asti varmistuneita SaariHelvetin esiintyjiä ovat Tampereen oma, terävästi viiltävä Medeia, kuopiolainen deathin ja thrashin välimaastossa sahaava Deathchain, juuri ”Where the Oceans Burn” -kakkosalbuminsa julkaissut mikkeliläinen melodinen death metal -orkesteri Bloodred Hourglass ja pakanametallia takova, ”Ei valo minua seuraa” -levyn myötä ajankohtainen Vorna.

SaariHelvetin edulliset Early Bird -liput myytiin jo loppuun Tiketissä. Normaalihintaiset piletit sekä VIP-liput tulevat myyntiin maanantaina 14. joulukuuta. Kaikkiin lippuihin sisältyy laivamatka Laukontori-Viikinsaari-Laukontori, joten SaariHelvetin elämyksellisyys on omaa luokkaansa suomalaisessa festivaalitarjonnassa.

SaariHelvetti julkistaa lisää tapahtumassa veivaavia jytäpumppuja vuoden 2016 alkupuolella.

SaariHelvetti 2016, esiintyjät tähän asti:
Turmion Kätilöt
Shining (SWE)
Medeia
Deathchain
Bloodred Hourglass
Vorna

SaariHelvetti la 6.8.2016
Tampere, Viikinsaari

Lipunmyynti:
ma 7.12.2015 klo 10
Early Bird -liput
27 e + toimituskulut
LOPPUUNMYYTY!
– lippuun sisältyy laivamatkat Laukontori-Viikinsaari-Laukontori

ma 14.12.2015 klo 10
Keikkaliput
35 e + toimituskulut
– lippuun sisältyy laivamatkat Laukontori-Viikinsaari-Laukontori

ma 14.12.2016 klo 10
VIP to Hell -liput
76,66 e sis. toimituskulut
Vain 90 nopeimmalle!
lippuun sisältyy:
– Oma laiva lähtee Laukontorilta ja tekee pienen risteilyn
– laivalla kuohuviinitarjoilu
– Viikinsaaressa oma VIP-paviljonki ja sen terassi, joka on vain VIP-lippulaisten käytettävissä ensimmäisen kolmen tunnin ajan
– Paviljongissa buffet-ruokailu, sis. lasi viiniä & ”metalli-menu”
– koko SaariHelvetti-ohjelma

Kommentoi julkaisua