Turmion Kätilöt soittaa debyyttialbuminsa kokonaisuudessaan Tavastialla

Turmion Kätilöt 2013 1Kotimainen industrial metallia soittava Turmion Kätilöt aikoo soittaa debyyttialbuminsa nimeltä ”Hoitovirhe” kokonaisuudessaan yhtyeen tulevalla keikalla Helsingin Tavastialla 24. päivä toukokuuta. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen tiedote asiaan liittyen.

Turmion ​Kätilöt uhmaiässä Tavastialla.
​-​ 24.5.2004 Julkaistiin Turmion Kätilöiden ensimmäinen albumi, Hoitovirhe.
​-​ 24.5.2014 Turmion Kätilöt soittaa Tavastialla koko levyn läpi ensimmäistä kertaa.

Kakkua pöytään! Ne on synttärit nyt, samalla tulee kuluneeksi myös tasan 10 vuotta yhtyeen ensimmäisesti keikasta.Vuosipäivän kunniaksi yhtye soittaa debyyttialbuminsa lisäksi Tavastialla ainakin yhden biisin jokaiselta muultakin julkaisultaan.

Ensimmäisen kymmenen vuoden aikana yhtye on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisella tanssikartalla ja on konsertoinut myös Saksassa, Italiassa, Ranskassa, Itävallassa, Tsekeissä, Sveitsissä ja Venäjälläkin. Tänä aikana Turmion Kätilöt on julkaissut 5 albumia, yhden EP:n ja semmoisen määrän sinkkuja etteivät muista tarkkaan itsekään.

”Älkää tuoko lahjoja, emme me ole niitä tarvinneet tähänkään mennessä. Riittää että saavut juhlamielellä ja tanssikengissä paikalle!”, pyytää MC Raaka Pee. Keikka alkaa jo klo 21.30 joten ole paikalla ajoissa!

Kommentoi julkaisua