Turmion Kätilöt - Rockfest 2018

Turmion Kätilöt tähdittämään Heavy Metal Heart -festivaalia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.7.2018
Turmion Kätilöt – Rockfest 2018

Heavy Metal Heart- tapahtuma palaa jälleen lokakuussa Helsinkiin mukanaan sekalainen joukko niin aloittelevia raskaan musiikin bändejä kuin pitkänlinjankonkareitakin. Kyseessä on jo kahdestoista Heavy Metal Heart- tapahtuma, ja Helsingissä HMH:ta vietetään viidettä kertaa.

Heavy Metal Heart 12 -tapahtuman pääesiintyjäksi on kiinnitetty kotimaisen industrial metallin johtotähti Turmion Kätilöt, joka esittelee tapahtumassa syyskuussa julkaistavaa uutta albumiaan ”Universal Satan”.

Mukana tämän vuoden metallikarkeloissa ovat myös melodista death metallia samuraimaustein tykittävä Whispered sekä suomalaista sielunmaisemaa musiikkinsa kautta ronskin ottein kuvaileva, rautainen ja rietas Suamenlejjona! Näiden lisäksi tapahtumaan on kiinnitetty juuri uutta EP:tä työstävä, sinfonisen death metallin nouseva tähti Enthring, jo viidettä kertaa tapahtumassa rällästävä metalcorepumppu Reflection Dies sekä melodisen death/thrashin helmi Re-Armed. Ulkomaanvahvistuksena HMH12 tapahtumassa esiintyy Madrid/Toledo akselilta ponnistava ”Brutal Goth” yhtye SURU (ES), joka heittää nyt ensimmäisen keikkansa Suomessa! Myös SURU (ES) tarjoilee tapahtumassa uusia säveliä uuden ”Purgatory” albuminsa myötä.

Luvassa on taatusti hikinen ja niskoja koetteleva kaksipäiväinen, jota ei kannata jättää väliin!

Liput ennakkoon myy Tiketti.

HEAVY METAL HEART 12

ON THE ROCKS
Perjantai 12.10.
WHISPERED
Enthring
Re-armed

VIRGIN OIL
Lauantai 13.10.
TURMION KÄTILÖT
Suamenlejjona
Reflection Dies
Suru (ES)

Liput:
Pe 11,50/12e
La 22,50/23e
2pv 27e

www.hmhfestival.net
www.facebook.com/hmhfestival
www.instagram.com/hmhfestival