Turmion Kätilöt tähdittämään Turussa ensi kesänä järjestettävä Metallivuori -festivaalia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.2.2023

Suomalaisen metallin kuningas Stam1na saa rinnalleen Metallivuoren kestosuosikin Turmion Kätilöt kesän ainoalla Turun keikallaan.
Kätilöiden uusin levy ”Omen X” on juuri julkaistu ja bändin jatkuva tekeminen vakuuttaa kuulijan. Levyllä raikaa varmoja kulttibiisejä kuten ”Verestä sokea” tai ”Gabriel”, jotka todellakin toimittavat. Bändin alkuvuosi menee Eurooppaa kierrellessä ja kevät kotimaan klubikeikkoja tahkotessa. Edessä on tiukka festarikesä ja Metallivuori onkin ylpeä saadessaan Kätilöt taas kiihdyttämään vuoren laidalle kerääntyneitä uskollisia kuulijoita!

Päälavalle tulee myös toinen lisäys, skandinaavista pagan metallia tarjoileva Vermilia jo aikaisemmin kiinnitettyjen Wolfheartin, Stoned Statuesin, Xysman, Awake Againin sekä Kiukaan rinnalle.

Turku Rock Academyn kanssa yhteistyötä tekevä Metallivuori julkisti jo aikaisemmin Turku Rock Academy lavalle nousevat tulevaisuuden tähdet AvAciA:n ja Without Warning:in ja BloodRedNailsin. Nyt lavan täyttää myös hankolainen Sacred Dimension, joka on tehnyt selvää jälkeä kentällä jo useamman vuoden ajan ja kerännyt kappaleilleen suoratoistopalveluissa satojatuhansia soittokertoja. Bändi on todistanut vaikuttavuutensa useilla kotimaisilla lavoilla, esimerkiksi 2022 Tuska festivalissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

7.2. julkistettavat esiintyjät:
Turmion Kätilöt
Vermilia
Sacred Dimension

Aikaisemmin julkistetut esiintyjät:
Stam1na
Stoned Statues
Wolfheart
Kiuas
Xysma
Awake Again
BloodRedNails
AvAciA
Without Warning
Destiny Inveiled

Seuraavat artistit julkaistaan 14.2.
Liput tapahtumaan myy https://www.ticketmaster.fi/artist/metallivuori-lippuja/1157333

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy