”Turpaanvetoa Bronxin tapaan” – Yhdysvaltalainen hardcore-yhtye The Bronx julkaisi uuden sinkun tulevalta albumiltaan

Kirjoittanut Niko Kuusela - 28.5.2021
(c) Mike Miller

Yhdysvaltalainen hardcore / punk -yhtye The Bronx julkaisee uransa kuudennen albuminsa 27. elokuuta Cooking Vinylin kautta. Yhtye julkaisi nyt albumin kolmannen sinkun ”Watering The Well”. Albumi on jo kahdella aiemmalla sinkulla kerännyt hehkutusta, ja muun muuassa Brooklyn Vegan kertoo ”yhtyeen soundin olevan väkevämpi kuin koskaan”.

””Watering The Well” on biisinä yhtälailla rock ’n rollia kuin turpaanvetoa Bronxin tapaan”, laulaja Matt Caughthran kommentoi, jatkaen ”bändin rytmiosasto on likaisempi kuin Detroitin viemäristö, ja biisin kuunteleminen keskiyön jälkeen saa sinut satavarmasti pidätetyksi.”

Los Angelesissa perustettu The Bronx sai alkunsa vuonna 2002, ja debyyttialbumi ”The Bronx” ilmestyi vuotta myöhemmin. Yhtyeen perustajajäseniin kuuluu laulaja Matt Caughthran, kitaristi Joby J. Ford, nykyään Eagles Of Death Metal -yhtyeessä vaikuttava suomalaissyntyinen rumpali Jorma Vik sekä basisti James Tweedy, jonka tilalla toimii nykyään Brad Magers. Yhtyeen nykyinen rumpali on muun muuassa Queens Of The Stone Agesta ja Danzigista tunnettu Joey Castillo, ja toisessa kitarassa on Ken Horne. Yhtyeellä on myös tunnettu alter-ego nimeltä Mariachi El Bronx, joka nimensä veroisesti esittää musiikkia mariachihengessä, ja vieläpä erinomaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Bronx VI” -albumin on tuottanut Joe Barresi (Tool, Melvins, Bad Religion), ja se julkaistaan digitaalisesti, CD:nä ja vinyylinä. Levyn kaikki kappaleet julkaistaan omina seiskatuumasinkkuina, ja ne voi hankkia joko erikseen tai osana rajoitettua Mirror Press -boxsettiä.

Kyseisen kappaleen kannesta vastaa taiteilija Brian Montuori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy