Turun The Tall Ship Races Music Festivalin liput käyvät kaupaksi: lauantai lähes loppuunmyyty

Liam Gallagher -promokuva 2017

Turun Linnanpuistossa järjestettävän Tall Ships Races Music Festivalin liput ovat kokonaisuudessaan 80 prosenttisesti myyty.

Lauantaille lippuja on saatavilla enää alle 1000 kpl, joista VIP lippuja 100 kpl ja loput normaaleja festivaalilippuja.
Perjantaipäivälle on vielä saatavissa lippuja eri kategorioihin, mutta kauppa käy vilkkaasti, joten sekin päivä on pian täynnä.

Lippukauppa käy nyt juuri todella vilkkaasti ja koko ajan kiihtyvällä vauhdilla, viimeinen viikko tulee olemaan kaikista vilkkain. Kertoo festivaalin promoottori Mikko Hansson tyytyväisenä.

Tapahtuman rakentaminen alkaan ensiviikon maanantaina. Tapahtumaa rakentaa iso joukko ihmisiä viikon aikana ja tapahtumamme portit aukeavat suunnitellusti perjantaina kello 16.00. Kertoo tapahtuman tuottaja Kata Sandström.

The Tall Ships Races Music Festival tuo maailman tähdet Suomeen!

Ensiviikon perjantaina Oasis-fanien piina päättyy, kun lavalle nousee maailman isoimmaksi rock bändiksi tituleeratun legendaarisen Oasiksen laulaja ja keulakuva Liam Gallagher, jonka viimeinen Suomen keikka oli vuonna 2000 ja vielä Turussa Ruisrockissa.
Perjantai-illan toisena päätähtenä tullaan näkemään suomalaisten sydämet valloittanut The Cardigans. Yhdeksänkymmentäluvun alussa perustetun ruotsalaisyhtyeen rock-henkisestä tuotannosta ja naisvokalisti Nina Perssonin äänestä on päästy nauttimaan Suomessa aiemminkin isoimpien festivaalien lavoilla.

Kaksipäiväinen tapahtuma luottaa artistikattauksessaan kansainvälisen tason tähtiin. Lauantain pääesiintyjiksi on jo aiemmin julkaistu brittiläiset elektropopin jätit Pet Shop Boys sekä Hurts. Ulkolaisia artisteja täydentävät kotimaiset tähdet Anna Puu, Irina, Lauri Tähkä, Erin, Pimeys, Ile Kallio Big Rock Band, Wedding Crashers sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani.
Kaksipäiväinen musiikkitapahtuma järjestetään 21.-22. heinäkuuta tunnelmallisessa Turun Linnanpuistossa ja se on osa The Tall Ships Races 2017 –purjelaivatapahtumaa.

Lippuja myyvät Tiketti ja Lippupiste.

Kommentoi julkaisua