Tuska-festivaalin loppuunmyyty lauantai jyräsi Slayerin tahtiin

Kirjoittanut Minttu Harju - 30.6.2019

Tuska-festivaalissa koettiin eilen jälleen huikeita esityksiä, joista illan päättäjä Slayer jätti hyvän tunnelman kävijöille. Tänään Tuska-sunnuntai alkaa lasten Pikku-Tuskalla ja illan huipennuksena nähdään The Hellacopters.

Tapahtumanjärjestäjä tiedottaa eilisistä tunnelmista:

”Tänään oli askelmerkit kohdallaan ja homma toimi jälleen kuin se kuuluisa junan vessa. Sopivan suomalaismainen kesäilma siivitti jälleen 15 000 hevaria ankaraan nousukiitoon loppuunmyydyssä Suvilahdessa. Kyltityksiä, vessoja ja roskiksia oli taiottu yön aikana lisää ja kurssi oikeni mukavaan tasakäyntiin. Kiitos palautteista, arvon tuskalaiset.

Päivän ehdottomiin kohokohtiin lukeutui Lemin ylpeyden, Stam1nan tannerta järisyttävä, Anna Erikssonin vierailulla kruunattu setti, hämyisän taiteellinen kansanmusiikkikokemus Heilung, Norjan energiset farkkurotsi-rokkarit Kvelertak sekä japanilainen hard rock -kestotähti Loudness, jonka show veti Kattilahallin ääriään myöden täyteen.

Ja sitten Slayer. Viimeisellä Suomen keikallaan ”The Almighty Slayer” lunasti kaikki lupaukset. Bändi jätti suomalaisille faneilleen jäähyväiset sellaisella hittikimaralla, että alta pois. Kiitos Slayer, näistä vuosista. Tuska salutes you ja näytti menevän tunteisiin myös bändillä.”

Yhteistyössä: REDI, Pivo, Radio Rock, Helsingin Kaupunki.