Tuska Festivalin ilmaistapahtumat REDIssä alkavat huomenna

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 10.4.2019

Tuska Festival ja Kauppakeskus REDI tekevät tänä vuonna yhteistyötä, joka on alkanut jo tällä viikolla. Maanantaina avautunut Tuska Teehuone REDIn toisessa kerroksessa tarjoilee koko viikon ilmaista ohjelmaa Tuskan tyylillä, ja huomenna popup-teehuoneella nähdään akustinen keikka, jonka erityisestä annista vastavat Lost Societyn Samy Elbanna sekä Arttu Lesonen.

Tuskan ja Lehmus Roasteryn uutuutta, Early Grave teetä tarjoillaan teehuoneella vieraileville, ja sitä on myös mahdollisuus ostaa mukaan – vaikkapa sen jälkeen, kun on ottanut lauantaina lävistyksen tai tehnyt Tuska Festivalin jo legendaariseksi hemmotteluksi muotoutuneen Black Dining -fine dining -tilan koristeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Oma piipahdukseni Tuskan popupissa venyikin kokopäiväiseksi teeseremoniaksi pääkallojen ja hyvän hevin ympäröimänä. Pakko myöntää, että sielunmaisema kolahti”, Finnish Metal Eventsin ja Tuska Festivalin toimitusjohtaja Eeka Mäkynen kertoo tyytyväisenä.

Tuskan Teehuoneella on nähtävillä myös asiaankuuluvaa taidetta: Ilmari Wärrin Children of the Future -betonipääkalloreliefi on saanut popup-näyttelyssä seurakseen Sadow Room Projectin ihmismosaiikin sekä vanhoista pitsiliinoista rakennetun kaksimetrisen pääkallon.

”Vaikka pääkallot heijastavat kuolemaa, ei teoksen tarkoitus ole ylistää sitä, vaan saada kävijä ymmärtämään tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden välttämättömyys maailmassa. Jos emme säilytä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, niin lapsemme saavat varmasti elää tulevaisuuskuvastossa”, Wärri kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Teehuone on avoinna joka päivä tämän viikon ajan REDIn toisessa kerroksessa arkena klo 12-20 ja viikonloppuna 12-18.

Tuskan Teehuoneella tapahtuu:

Torstai 11.4.2019
Klo: 18:30 alkaen
Lost Societyn Samy Elbanna ja Arttu Lesonen vetävät akustisen spesiaalisetin teehuoneen tiloissa!
lostsocietyfinland.com

Lauantai 13.4.2019
Klo: 12:00 – 18:00
Scar-tiimin Riina ja Atte tekevät tatuointi- ja lävistyshommia teehuoneella koko päivän.
www.scar.fi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Sunnuntai 14.4.2019
Klo 12:00 – 18:00
Virpomispäivän kunniaksi teehuoneella tehdään mustia virpomavitsoja.

Luetuimmat

Uusimmat