Tuska julkisti lisää esiintyjiä: Children Of Bodom soittaa juhlakeikan ”Hate Crew Deathroll” -albumin tiimoilta

, Porispere 2019, Kuva: Jesse Keinonen

Helsingin Suvilahdessa 26.-28.6.2020 järjestettävä Tuska-festivaali on julkaissut lisää ensi kesän esiintyjiä. Early Crow -hintaisia lippuja on myyty ennätystahtiin. Maailman nopeimmat viikatemiehet eli Children Of Bodom soittaa Tuskassa klassisen ”Hate Crew Deathroll” -albuminsa kokonaisuudessaan. Bändin Tuskan ”Hate Crew Deathroll” -erikoiskeikka on ainoa laatuaan Suomessa ensi kesänä.

Juuri uuden ”Heart Like A Grave” -albumin julkaissut Joensuun tunnelmoiva synkistelijä, Insomnium, on niinikään kiinnitetty Tuskan ohjelmistoon. Muita ohjelmalisäyksiä ovat ukrainalainen groovaavasti jyräävä , black/death-metal tähtisikermä Vltimas, Amerikan riffikeisari , ranskalainen dark synth -ilmiö Perturbator, syntistä black n’ rollia tarjoileva Midnight, grimea ja hip hopia nu-metaliinsa yhdistelevä englantilainen Hacktivist sekä elektronista ja teollista äänimaisemaa viljelevä outolintu Skynd.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa. Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alk. 139€ vuoden 2019 loppuun tai niin kauan kuin lippuja riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Tuska 2020 -vahvistuneet esiintyjät:

Korn, Children Of Bodom (Hate Crew Deathroll Finland Exclusive), Insomnium, Jinjer, Vltimas, High On Fire, Perturbator, Midnight, Hacktivist ja Skynd. Muista esiintyjistä, lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin. Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

TUSKA
26.-28.6.2020
Helsinki, Suvilahti

Lisätiedot:
www.tuska.fi
https://www.facebook.com/TuskaFestival
https://twitter.com/tuskafestival
https://www.instagram.com/tuskafestival/
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuskafestival

Kommentoi julkaisua