Tuska Open Airiin kolme piparintuoksuista kiinnitystä joulun kunniaksi

electricwizardJoulun odotuksen kunniaksi Tuska 2017 on lisännyt ensi kesän ohjelmaan kolme erittäin piparintuoksuista artistia. Jus Obornin luotsaama, englantilainen, synkällä puolella operoiva doom-jyrä tulee pimentämään päivää Suvilahteen ensi kesänä. Yli kaksikymmentä vuotta toimineella bändillä on uusi levy työn alla, josta toivottavasti tullaan kuulemaan maistiaisia. Klassikoita tokikaan unohtamatta.

Paljon on virrannut vettä Vantaanjoessa sen jälkeen kun soitti Tuskassa edellisen kerran. Sitä on virrannut tarpeeksi. Barathrum nousee Tuskan lavalle jälleen vuonna 2017.

Oranssi Pazuzun hämyily on saavuttanut viimeisimmän ”Värähtelijä”-abumin myötä aivan uudet sfäärit. Jopa Amerikan-James on tykästynyt bändiin ja liputtanut härmän hämyjen puolesta vahvasti.

EARLY CROW –LIPUT MYYNNISSÄ

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippupisteen verkostoissa hintaan alkaen 119 e vielä vuoden loppuun saakka. Muista lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan ennen uutta vuotta.

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival

#tuska2017
#metalsummer2017
#tuska20th
#tuskafestival
#tuskalive

Kommentoi julkaisua