Tuska-Torstai tulee jälleen: Bändihaku on nyt auki

Aleksandra Majak (c)

Kaksi kautta laadukasta metallia tarjonneen Tuska-Torstain kolmas kausi on täällä! Tuttuun tapaan Tuska-organisaatio ja Bar Loose lyövät hynttyyt yhteen ja etsivät vuoden kovinta metallilupausta. Tänä vuonna kilpailun taustavoimiin liittyy myös mm. Stam1nan ja Mokoman kotina tunnettu Sakara Records, joka skouttaa talenttia ja samalla tuumii ja tuomaroi, mikä yhtye on Tuska-esiintymisen arvoinen.

Kilpailuhaku on nyt auki

Hae mukaan Tuska-Torstain kotisivujen (www.tuska-torstai.fi) kautta aina 9.1. saakka. Alun ennakkoäänestysvaiheeseen valitaan mukaan 100 hakukelpoisuuden täyttävää kilpailijaa. Vaatimuksena on riittävä esiintymiskokemus, studioäänite (myös studiotasoiset demot kelpaavat) sekä soittajien täysi-ikäisyys.

Ensimmäinen karsinta tapahtuu kilpailun nettisivuilla, joista 36 eniten ääniäkerännyttä pääsee esiintymään Bar Loosen tiloissa tapahtuviin alkukarsintoihin, siitä 12 yhtyeen semifanaaleihin ja lopuksi kutkuttavaan kuuden yhtyeen finaaliin. Kilpailun voittaja esiintyy vuoden 2019 Tuskassa yhdessä Slayerin, Anthraxin ja Dimmu Borgirin kanssa.

Viime vuonna Tuskan-lavan valtasi hybridi-metallin lupaus Keoma, jonka hypnoottinen ja energinen show valloitti Tuska-yleisön. Bonuksena finaalissa toiseksi sijoittunut Pahan Ikoni perkelöi Tuskan virallisella jatkoklubilla yhdessä Lost Societyn kanssa, kun kolmanneksi tullut I Revolt pääsi esiintymään Tavastialle Tuska Heetseeker 2018 -tapahtumaan ja

#Tuskatorstai2019 #Tuskatorstai #Tuska

Kommentoi julkaisua