Kuva: Petri Sara @petrisaraphotography

Tuskassa tulevana lauantaina esiintyvä SulfuriS julkaisi ”Parasite And Eye” singlen – Albumi kaupoissa elokuun alussa

Kirjoittanut Ingeborg Roos - 26.6.2024

Tuska 2024 lauantaina KVLT-lavalla esiintyvä SulfuriS julkaisee 26.6. singlen tulevalta debyyttilevyltään. ”Parasite and Eye” on häpeilemätön myllytys, melko erikoisella aiheella. Kappale pohjautuu etanoihin vaikuttavaan loiseen, joka tekee niistä zombeja. Mutta mitä jos se etana tykkäisikin tunkeutujasta? Siis, todella tykkäisi!? 

Sanoittajana toiminut laulaja Vincent Lilium valottaa ”Tämä on siis aivan kuvottavaa, mutta totta! Leucochloridium paradoxum kasvaa etanan sisällä ulottuen aivan etanan silmien päihin. Siellä se alkaa matkimaan värikästä toukkaa. Se sitten yrittää kiinnittää linnun huomion edestakaisella liikkeellä. Täten lintu sitten levittää ulosteessaan parasiitin munia. Nämä sitten toinen pahaa-aavistamaton etana syö ja äklöttävä murhenäytelmä jatkuu edelleen. Meidän versiossa tämä etana saa suurta nautintoa tästä kokemuksesta, jonka kliimaksina toimii molempien organismien yhteinen kuolema. ’ All I want to see is you’… Ai mitä? Joo, kyllä meillä on kaikki hyvin kotona. Kiitos kun kysyit.”

Kuuntele ”Parasite And Eye” suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/sulfuris-parasite 

Parasite and Eye” on esimakua Sulfuriksen 2.8. ilmestyvästä täysimittaisesta albumista, ”CORPUS/ANIMUS”. Täysin itsenäisesti tuotettu ja Saarni Studiolla äänitetty levy julkaistaan Inverse Recordsin kautta. Levyn teemoihin kuuluu materian ja hengen tutkastelu alkemian näkökulmasta. Luvassa on brutaaliutta, kikkailua, meneviä melodioita, mahtipontisuutta, tajunnan räjäyttävää sooloilua, sekä myös ripaus hempeyttä.