Twisted Sisterin Dee Snider: ”En voi enää olla ystävä Trumpin kanssa”

Heavy metal -yhtye Twisted Sisterin laulajana tunnettu on ollut Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ystävä jo vuodesta 2011, vierailtuaan kolmena peräkkäisenä vuonna Trumpin juontamassa ”Celebrity Apprentice” -ohjelmassa. Snider myös antoi Trumpin käyttää bändin kappaletta ”We’re Not Gonna Take It” omassa kampanjassaan, mutta perui myöhemmin tämän luvan. Snider vieraili hiljattain Bolivialaisella ATB -televisokanavalla ja kertoi siellä syitä välirikkoon presidentin kanssa.

”Olin Donald Trumpin ’Celebrity Apprenticen’ vieraana kolmen vuoden ajan. Tutustuin häneen sekä hänen perheeseensä. Mutta sitten kun hän lähti mukaan presidentinvaaleihin, hänen näkemyksensä tulivat tietooni, ja minä en ollut niiden kanssa samaa mieltä – minä olen täysin samaa mieltä hänen uskomustensa kanssa. Siitä tuli hyvin vaikeaa, koska olimme ystäviä aikaisemmin, mutta nyt kun hän kertoo todellisista mielipiteistään, en voi enää olla hänen ystävänsä”.

Lisäksi Snider kertoo olevansa eri mieltä Trumpin maahanmuuttonäkemysten kanssa:

”Yhdysvallat on maahanmuuttajien muodostama valtio – kaikki siellä, poislukien alkuperäiskansalaiset, ovat maahanmuuttajia. Minun perheeni ovat maahanmuuttajia. Me olemme aina toivottaneet maahanmuuttajat tervetulleeksi, ja meidän tulisi jatkaa samalla tavalla. Joten muuri? Hulluutta. Maahanmuuton kieltäminen? Hulluutta. Tämä on tehnyt maastamme vahvan. Kaikki nämä ihmiset ympäri maailmaa ovat tehneet Yhdysvalloista yhden maailman vahvimmista valtioista. Emme me voi lakata tuomasta tänne ihmisiä enää”.

 

Kommentoi julkaisua