Twisted Sisterin Eddie Ojeda harmittelee faneja, jotka hylkäävät bändin sen menestyessä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.5.2023

Glam rock -yhtye Twisted Sister pääsi kiertämään metallijätti Metallican kanssa vuonna 1984. Tuolloin thrash-yhtyeenä tunnettu Metallica nousi pian valtavaan suosioon, jota moni piti itsensä myymisenä. Yhtyeen kitaristi Eddie Ojeda kertoi tuoreessa Talk Louder -podcastin haastattelussa mielipiteensä itsensä myymisestä ja fanien käytöksestä.

”Se oli hurjaa, koska se oli ensimmäinen kerta, kun altistuin thrash metallille. Ja alussa, ennen uudempia levyjä, he olivat täyttä thrashia, supernopeaa. Me mietimme, että mistä siinä on kyse. Ja kuka tiesi? Heistä tuli lopulta isompia kuin kukaan muu. Jotkut sanoivat, että he myivät itsensä, kun heistä tuli kaupallisempia, mutta en usko, että he koskaan myivät itseään. Heistä vaan tuli kypsempiä”, Ojeda kertoo ja jatkaa:

”On aika surullista, kun ihmiset rakastavat bändiä, kun se on aloittamassa ja käy läpi vaikeaa aikaa. Ja sitten kun he lyövät läpi, he suuttuvat heille. ’Ette ole enää sama bändi.’ Minusta tuntui pahalta, kun he saivat tuollaista palautetta.”

Voit kuunnella koko keskustelun alhaalta.

Luetuimmat

Uusimmat