Tyrantti avaa ”Orjaplaneetta”-albuminsa saloja: videosarjan toinen osa katsottavissa

Nahkahevipartio julkaisee ”Orjaplaneetta”-nimeä kantavan kakkosalbuminsa 26.2.2021. Bändi on tehnyt kolmeosaisen videosarjan, jossa Nahka-Sami, Paha-Tapio ja Henkka esittelevät hengentuotostaan kappale kappaleelta.

Orjaplaneetta track-by-track -videosarjan toisessa osassa esitellään raidat ”Toinen Maailma”, ”Matkalla Vapauteen” ja ”Feeniks”. Laulaja-basisti Nahka-Sami sanailee kappaleista seuraavaa:

”’Toinen Maailma’ on yksi niitä biisejä, joka oli vain pakko tehdä, kun siihen idea tuli. Dramaattinen kasariballadi, jonka sanoituksissa käydään ’Orjaplaneetta’-albumin teemaan käsiksi oikein kunnolla. Ei ehkä levy-yhtiön lempparivalinta sinkuksi, mutta ei kai mikään meidän biisi ole.

Matkalla Vapauteen’ on rumpali Paha-Tapion suosikkeja, luultavasti siksi, että jätkä pääsee siinä vihdoin tykittelemään oikein kunnolla. Biisi on ehtaa hevimetallia.

Feeniks’ on levyn vika sinkku, josta julkaistaan musavideo albumin julkaisupäivänä 26.2. Biisistä on helppo ennustaa livesuosikkia, kolmeen minuuttiin on mahdutettu nimittäin roimasti vauhtia, vaaraa ja tilanteita.”

Voit katsoa videosarjan toisen osan tästä:

Mikäli missasit aiemmin, voit katsoa videosarjan ensimmäisen osan täältä.

Kommentoi julkaisua