U.D.O. klubikeikalle Nosturiin maaliskuussa

Accept-yhtyeen keulakuvana ja sooloartistina tunnetun saksalaisen heavylaulaja Udo Dirkschneiderin johtama U.D.O. konsertoi Helsingin Nosturissa keskiviikkona 20. maaliskuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin perjantaina 9. marraskuuta Ticketmasterissa.

Uransa jo 1970-luvun lopulla Acceptin riveissä aloittanut Udo Dirkschneider on yksi heavymusiikin tunnetuimmista äänistä ja hahmoista. Pitkän uran luonut laulaja on viime vuodet keskittynyt Dirkschneider-projektiinsa, joka esitti keikoillaan ainoastaan Accept-tuotantoa. Nyt saksalaisartisti on palannut etunimeään kantavan U.D.O.-yhtyeensä kappalemateriaalin pariin.

Hiljattain Metal Hammer Awardseissa parhaana livebändinä palkittu U.D.O. on ajankohtainen elokuussa ilmestyneestä ”Steelfactory”-albumistaan. Järjestyksessään U.D.O.:n 16. studiolevy on kerännyt myös suomalaismedioilta ylistäviä arvioita: Soundin kriitikko totesi ”U.D.O.:n raskauden olevan suorastaan murskaavaa” ja verkkomedia Kaaoszinen kritiikissä todettiin ”Steelfactoryn olevan väkevä muistutus siitä, että U.D.O. elämänsä kunnossa”.

LIPUT:
Myyntiin perjantaina 9.11.2018 klo 9.00
– ennakkoon Ticketmasterista alk. 30 EUR
– ovelta 35 EUR

www.udo-online.com
www.facebook.com/udoonline
www.elmu.fi
www.fullsteam.fi

Kommentit