Ufomammut ja 40 Watt Sun esiintyvät Blowup Vol. 1:ssä

Kirjoittanut Jyri Kinnari - 13.5.2015

blowupVol. 1 järjestetään Helsingin Korjaamolla lokakuun 16.-17. päivinä. Tapahtumassa tulee esiintymään kymmenen bändiä, joista ensimmäiset kolme julkista ovat 40 Watt Sun, Ufomammut ja Kaleidobolt. Samalla myyntiin on saatu rajoitettu erä erittäin edullisia kahden illan early bird -festivaalilippuja á 40 euroa.

Doom-yhtye Warningin raunioille syntynyt 40 Watt Sun harjoittaa murskaavaa emotionaalista tunnelmointia. Kakkosalbumiaan valmisteleva brittitrio keikkailee harvoin, ja esiintyminen Blowup Festivalilla tulee olemaan syvä ja vahva kokemus. Lisäksi laulaja Patrick Walker ei epäröi laittaa itseään peliin ja avata henkilökohtaisia traumojaan 40 Watt Sunin biiseissä.

Suomalaisten rakastama ja suomalaisia rakastava Ufomammut saapuu Helsinkiin kahden vuoden tauon jälkeen. Italialaisorkesteri yhdistelee avaruudellista psykedeliaa ja monumentaalisia riffejä ja tekee samalla kunniaa yön, aaveiden ja noituuden jumalattarelle.

Kolmas jo julkinen Blowup Festival -esiintyjä on tuore kotimainen psykedeelinen rockkone Kaleidobolt. Eikä tämä todellakaan jää tähän, lisätietoa on luvassa vielä kevään 2015 aikana.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Blow Up That Gramophone ja Nem Agency.

16.10. & la 17.10.2015
Korjaamo (Vaunusali), Helsinki
Nyt myynnissä kahden illan spesiaalilippu 40 e + toimituskulut
ennakko: TIKETTI

http://40wattsun.com/
www.ufomammut.com
https://kaleidobolt.bandcamp.com/