Ukrainalainen metalliyhtye Jinjer keräsi 130 000 euroa Ukrainan sodan uhreille

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.3.2022

Ukrainalainen metalliyhtye Jinjer päätti pistää käyntiin rahankeräyksen auttaakseen Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutunutta kotimaataan.

Jinjer käynnisti yhdessä levy-yhtiönsä Napalm Recordsin kanssa paitamyynnin, joka on tähän mennessä tuottanut jo 130 000 euroa.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”Rakkaat ystävät! Yli 11,000 paitaa myyty ja 130.000€ kerätty viime viikkoina! Tukenne ei ainoastaan auta monia apua tarvitsevia ihmisiä, vaan se on myös tarpeellinen myönteinen merkki siitä, että he eivät ole yksin”, yhtye kirjoittaa ja jatkaa:

”Ensimmäiset lahjoitukset, yhteensä 10 000 euroa, on jo lähetetty Kiovassa sijaitsevaan pommisuojaan, jka suojelee 300 ihmistä, sekä slovakialaiselle humanitaarisen avun saattueelle, joka kerää kiireellisiä lääkintätarvikkeita, elintarvikkeita ja vaatteita toimitettavaksi Uzhgorodiin Harkovan ja Tšernihivin alueiden pakolaisille, jotka ovat kärsineet kovia iskuja sodan alkamisen jälkeen.”