UMK-voittaja ja Euroviisujen ennakkosuosikki Käärijä esiintyy Minisperessä 6.8.2023 – myös tubettajien kattaus aiempia vuosia suurempi

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.4.2023

Porisperen sunnuntaipäivästä on kasvanut vuosien saatossa Satakunnan suurin yksittäinen koko perheelle suunnattu konserttipäivä ja yksi loppukesän kohokohdista.

Tänä vuonna Minispereä tähdittävät Euroviisu-ennakkosuosikki Käärijä sekä energinen, lapsia ja aikuisia ilahduttava Pikku Papun Orkesteri. Vaikuttajakattaus on aiempia vuosia suurempi ja moninaisempi: YouTubesta ja TikTokista tutut vaikuttajat Ella ja Helmi, Nino ja Ara, Berta sekä Daniel Aleksis suunnittelevat Minispereä varten uniikin lavashown, joka taatusti viihdyttää kaikenikäistä yleisöä.

Minispereen on tulossa perinteiseen tapaan myös runsaasti erilaista alueohjelmaa. Myös huippusuositut vaikuttajien meet & greet -tapaamiset ovat ohjelmassa tänäkin vuonna. Minisperen ohjelmaa on ollut rakentamassa Porispere-organisaation lisäksi Minisperen markkinointikumppani Troot Finland Oy.

Tänä vuonna elokuun festivaaliviikko kääritään, kirjaimellisesti, nippuun Minisperen vauhdittamana. Sunnuntaipäivä on kulkenut mukanamme Porisperen alusta asti, ja se on meille tapahtuman järjestäjillekin todella merkityksellinen tapa päättää festivaalisesonki, kun saadaan seurata aikuisten ilakoinnin jälkeen omien ja muiden lasten riemua.”, kertoo festivaalijohtaja Harri Vilkuna.

Minispere toteutetaan perinteisellä Lokkilavan alueella, ja tapahtuman tuotannosta vastaa tuttu Porispere-organisaatio. Liput tulevat myyntiin 13.4. osoitteeseen www.ticketmaster.fi/minispere

Lipputarjous 1.5.2023 asti.

Liput S-etuhintaan:

Lapsi (2-12 v.) 11€ / aikuinen 22,50€

Lisää:

www.porisere.fi/minispere

Luetuimmat

Uusimmat