UMK:hon valmistautuva kokoonpanomuutoksia läpikäynyt The Rasmus: ”Tehdään aina kaikki 110% lasissa”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.1.2022

The Rasmus -yhtyeen UMK-kappale ”Jezebel” julkaistiin eilen 17. tammikuuta upean videon kera. Biisin on tuottanut maailmankuulu tuottaja-muusikko Desmond Child.

The Rasmuksen osallistumista UMK:hon on hehkutettu Suomen lisäksi myös ympäri maailmaa sosiaalisessa mediassa. Lisäksi lukuisat kansainväliset musiikkilehdet ovat kirjoittaneet siitä, kuten Kerrang!, NME ja Rock Sound.

Idea ”Jezebel”-kappaleesta lähti Lauri Ylösen aloitteesta, kun hän soitti ystävälleen ja mentorilleen Desmond Childille.

”Onko sulla aikaa? Pitäisi tehdä maailman paras kappale ja voittaa Euroviisut”, Ylönen sanoi.

Jezebel”-singlen tuottaja Desmond Child on aiemmin tuottanut The Rasmuksen ”Black Roses” -albumin. Lisäksi Child on tehnyt yhteistyötä lukuisien maailmantähtien kanssa, kuten Alice Cooperin, Bon Jovin, Aerosmithin ja Kissin jne.

Jezebel” on tribuutti tämän päivän vahvoille ja itsenäisille naisille, tuottaja Desmond Child kommentoi.

Bändi on kypsytellyt ideaa viisuista jo pitkään.

”Fanimme ympäri maailmaa ovat jo vuosia kysyneet milloin The Rasmus ottaa osaa tähän kilpailuun. Sitä on lykätty ja lykätty, mutta nyt tuntui, että on aika osallistua. Olen aina ollut sitä mieltä, että tämä on biisikilpailu ja nyt tuntui, että tuli sopiva biisi”, Ylönen kertoo.

Kaaoszine tavoitti yhtyeen Zoomin välityksellä videohaastatttelun merkeissä ja keskusteli bändin päätöksestä lähteä mukaan UMK:hon, Emppu Suhosen liittymisestä yhtyeeseen sekä bändin suunnitelmista tulevan albumin julkaisun suhteen. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Kaaoszinen suomenkielisen YouTube-kanavan voit käydä tilaamassa täällä. Tilaamalla kanavamme tuet samalla sivustomme toimintaa.

Voit kuunnella The Rasmuksen uuden ”Jezebel”-kappaleen tästä:

Luetuimmat

Uusimmat