Unholy Winter Fest Joensuussa lokakuussa – festivaali laajentaa tarjontaansa

Raskaan musiikin sisäfestivaali Joensuussa siirtyy tulevaan syksyyn ja laajentaa samalla ohjelmaansa. Tapahtuman uusi päivämäärä on lauantai 9. lokakuuta, ja tapahtumapaikkana toimii Joensuu Areena.

Korona sotki Unholy Winter Festin suunnitelmat kuluvalta talvelta. Nyt kuitenkin näyttää rokotteen ansiosta valoisammalta, ja tuossa vaiheessa syksyä on festivaalille hyvä ajankohta.”, kertoo tapahtumaa järjestävän ravintola Kerubin tuottaja Harri Laukkanen.

Uuden ajankohdan myötä Unholy Winter Festin ohjelma laajenee, ja festivaalille nostetaan mukaan entisen metallimusiikin rinnalle myös muuta raskaampaa rockia. Esiintyjien määrä kasvaa yhteensä seitsemään ja tapahtuman kesto pitenee.

Jo aiemmin julkaistujen Amorphiksen, Insomniumin ja Lost Societyn lisäksi lavalle lokakuussa nousee kaksi vierailijaa ulkomailta sekä kaksi vahvaa kotimaista bändiä. Uusia kiinnityksiä tapahtumaan ovat kanadalainen hard rock -konkari sekä ruotsalainen . Kotimaisia lisäyksiä ohjelmaan ovat industrial metalin kärkinimi ja 25-vuotisjuhliaan viettävä .

Tulevana syksynä Unholy Winter Fest on laajempi kuin koskaan. Saimme kerrassaan hienon ohjelman rakennettua, ja uskomme tämän kiinnostavan laajasti.”, Laukkanen iloitsee.

Musiikin lisäksi tapahtumassa panostetaan yleisön viihtyvyyteen ja palveluihin. Unholy Winter Fest:sta on tarkoitus rakentaa jokavuotinen varsinaisen festivaalikauden ulkopuolelle ajoittuva raskaan musiikin ystävien kokoontumispaikka, jonne tullaan kauempaakin.

Unholy Winter Festin liput tulevat myyntiin 9. helmikuuta. Tapahtumaan aiemmin hankitut liput käyvät syksyllä sellaisenaan.

Lisätietoja:
https://www.kerubi.fi/ohjelma

Kommentoi julkaisua