Uniklubi juhlistaa Emma-ehdokkuuttaan striimikeikan merkeissä

Emma Gaalan Vuoden rock -kategoriassa uuden ”Ajan piirtämät kasvot” -albuminsa myötä ehdolla oleva juhlistaa ehdokkuuttaan Bailaten koko elämä -streamkeikalla tammikuun 30. päivä. Albumin suurimpiin hitteihin kuuluvat kappaleet ”Huojuva silta” ja ”Bailaten koko elämä.”

Uniklubin viime keväinen striimikeikka keräsi ruutujen ääreen kymmeniä tuhansia katselijoita. Tällä kertaa fanit ovat saaneet myös äänestää settilistaan suosikkikappaleitaan. Laulaja Jussi Selo kertoo olevansa innoissaan sekä Emma-ehdokkuudesta että striimikeikasta:

”Emma-ehdokkuus tuntuu tottakai upealta. On hienoa olla pitkästä aikaa ehdolla. Striimikeikkaa meiltä on kyselty paljon ja kun lisää keikkoja peruuntui rajoitusten takia, niin päätettiin tehdä nyt jumankauta jotain. Pakko päästä soittamaan yhdessä, muuten hajoo pää.”

Uniklubi palkittiin ”Rakkautta ja piikkilankaa” -esikoisalbuminsa myötä Vuoden rocktulokas -Emmalla. Lisäksi yhtye voitti vuonna 2005 Vuoden kotimainen musiikkivideo -yleisöäänestyksen ”Huomenna” -musiikkivideollaan.

Liput Uniklubin Bailaten koko elämä -striimikeikalle myy lippu.fi.

Kommentoi julkaisua