Uniklubi julkaisee uuden albumin syksyllä: albumin ensimmäinen single kuunneltavissa

Vuosien saatossa koko kansan suosikiksi noussut julkaisee pitkän ajan jälkeen uuden singlen ”Laavaa”. Uniklubimaisesta tajunnanvirrasta ammentava kappale on ensimmäinen single syksyllä julkaistavalta, odotetulta pitkäsoitolta, jota Uniklubi parhaillaan äänittää. ”Laavaa” edustaa tulevan levyn popahtavampaa osastoa, mutta lyriikoissa sukelletaan pinnan alla.

”Laavaa” kertoo voimattomuudesta ja hetkistä, kun ei jaksaisi nousta ylös sängystä, ihmissuhteet kärsivät. Niistäkin hetkistä selvitään yhdessä, kertoo Uniklubin nokkamies Jussi Selo uuden singlebiisin taustoista.

https://open.spotify.com/embed/track/0CDHsk1JEeXnOWR6QO4pDu

Hetken hiljaiseloa viettänyt Uniklubi on tehnyt etenkin isompia festarikeikkoja ja kypsytellyt rauhassa tulevaa albumia. Syksyllä Uniklubi tekee uuden albumin myötä myös kattavan julkaisukiertueen, jolla on luvassa keikkoja ympäri Suomen.

Useista radiohiteistään tunnettu Uniklubi on vuosien saatossa noussut koko kansan suosikiksi. Alun perin Hämeenkyröstä lähtöisin oleva, sittemmin tamperelaistunut yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen kesällä 2004 hitillään ”Rakkautta ja piikkilankaa”, jonka jälkeen debyyttialbumi myi reilusti platinaa ja Uniklubi pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana. Sen jälkeen yhtye on julkaissut neljä studioalbumia, myynyt kultaa ja platinaa, kiertänyt suuria festareita sekä tehnyt useita ikihittejä, jotka soivat radioaalloilla edelleen.

https://uniklubi.net/
https://www.facebook.com/UniklubiOfficial/?fref=ts

Kommentoi julkaisua