Uniklubin tuore single ”Bailaten koko elämä” tiivistää juhlavuoden fiilikset: uusi albumi luvassa ensi vuonna

UniklubinBailaten koko elämä” -single enteilee uutta albumia ja tiivistää juhlavuoden tunnelmat. Voit katsoa kappaleesta kuvatun videon tästä:

Yhtyeen laulaja Jussi Selo on kommentoinut tuoretta musiikkivideota seuraavasti:

”Videon on ohjannut Jarkko Tiitinen, jonka kanssa tehtiin myös valokuvakirja Rakkaudesta hulluuteen. Annoimme Jarkolle vapaat kädet, ja lopputulos on yhtä hektinen kuin ’Bailaten koko elämä’.

Tinkimättömällä hälläväliä-asenteella rokkaava biisi kiteyttää hyvin orkesterin matkan tähän päivään kohti alati jatkuvaa juhlavuotta. Kappale saattaa sisältää ironiaa.”

Parhaillaan Uniklubilla on meneillään vauhdikas keikkavuosi, kun yhtye juhlistaa menestyksekästä 20-vuotista taivaltaan faniensa kanssa.

-Kuulostaa hurjalta ajatella, että siitä on jo 20 vuotta, kun Pasin kanssa äänitettiin c-kasetille meidän ensimmäisiä biisiräpellyksiä. Noihin vuosiin on mahtunut paljon kaikenlaista. Mutta se sama palo ja into bändihommiin, mikä silloin penskana oli, ei ole onneksi hävinnyt mihinkään. Päinvastoin, mitä enemmän kilsoja yhteiselle tielle on tullut, sitä tärkeämmäksi osaksi bändi on tullut omaa elämää. Syksyn keikoilla tullaan kuulemaan myös vanhempaa materiaalia ja fanit voivat myös vaikuttaa, mitä he tahtovat juhlarundin keikoilla kuulla, bändin keulakuva Jussi Selo kommentoi.

Suomirockin legendaarisiin yhtyeisiin lukeutuva on saanut uutta näkökulmaa musiikkiinsa tuottaja Rauli Eskolinin kanssa. Eskolin on aiemmin työskennellyt muun muassa CMX:n, Haloo Helsinki! -yhtyeen ja Apocalyptican kanssa.

Niin ikään Eskolinin tuottama Uniklubin ”Huojuva silta” -kappale on soinut useilla radiokanavilla erittäin tiuhaan tänä vuonna.

Uniklubin odotettu seuraava albumi julkaistaan vuonna 2020.

Kommentoi julkaisua