Uniklubin uusi albumi ”Ajan piirtämät kasvot” julkaistaan syyskuussa

Uniklubin odotettu ”Ajan piirtämät kasvot” -albumi julkaistaan 25. syyskuuta Playground Musicin kautta vinyylinä, CD:nä, kasettina ja digitaalisesti. Albumin ennakkomyynti alkaa tänään keskiviikkona 19. elokuuta. Yhtyeen laulaja Jussi Selo kertoo:

”Aloitimme albumin äänitykset yhdessä tuottaja Rauli Eskolinin kanssa joulukuussa 2018. Eli oikeastaan heti edellisen ’Tulennielijä’-albumin julkaisun jälkeen. Ei haluttu aikailla seuraavan julkaisun kanssa ja biisejäkin tuntui syntyvän hyvällä vauhdilla.”

Eskolin on aiemmin työskennellyt muun muassa Haloo Helsinki! -yhtyeen ja Apocalyptican kanssa. Jussi Selo jatkaa:

”Yhteistyö Raulin kanssa oli helppoa, ja aika nopeasti tuli selväksi, että tämän kaverin kanssa tulee toimeen koko orkesteri, eikä tarvitse turhaan puristaa mailasta. Halusimme, että uutukainen olisi saundeiltaan ja tunnelmaltaan erilainen kuin edelliset albumimme, ja mielestämme onnistuimme siinä.”

Albumin singleistä on tullut hittejä niin radiossa kuin suoratoistopalveluissakin.

”Levyn ensimmäiset sinkkulohkaisut ’Huojuva silta’, ’Bailaten koko elämä’ ja ’Siipirikko’ ovat antaneet merkkejä siitä, että olemme jonkin hyvän äärellä. Esiintymislavoilla on ollut ilo huomata, että ihmiset ovat löytäneet meidän keikoille taas. Harmi, että korona vihelsi kevään kiertueemme kesken poikki, mutta syksyllä olisi tarkoitus mennä taas ja juhlistaa meidän seitsemättä studioalbumia.”

Kappaleet:
1. Sulla on lupa
2. Bailaten koko elämä
3. Sinä olet meri
4. Sinut tahtoisin vielä
5. Siipirikko
6. Huojuva silta
7. Seuraus ja syy
8. Odotan
9. Hipin sydän on rikki
10. Sinun nimesi on Morrison

Uniklubin syksyn keikat:
3.10. Vammala, Seurahuone
24.10. Turku, Apollo
31.10. Lapua, Latosaari
7.11. Imatra, OC Bar
14.11. Tuusula, Krapin Paja
21.11. Uusikaupunki, M’Uki
28.11. Kaustinen, Hotelli Kaustinen

Kommentoi julkaisua