Unioni klubifestivaaliin lisää uusia esiintyjiä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.9.2015

Swallow The Sun 2015Swallow The Sun  ja Sonic Syndicate ovat vahvistuneet osaksi kaksipäiväisen Unioni klubifestivaalin ohjelmistoa Helsingin The Circuksessa marraskuussa. Uuden levynsä julkaisuun valmistautuva Swallow The Sun ja Ruotsin kovimpiin metallibändeihin lukeutuva Sonic Syndicate nousevat The Circuksen lavalle lauantaina 7. marraskuuta. Aikaisemmin on julkistettu jo klubifestivaali-iltojen pääesiintyjät, ruotsalainen Mustasch ja yhdysvaltalainen Fear Factory. Lisää esiintyjiä julkistetaan lähiaikoina. Unioni festivaalin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Lippupalvelussa.

Jyväskyläläinen death/doom-metalliyhtye Swallow The Sun julkaisee tripla-albuminsa ”Songs From The North I, II & III” marraskuussa saksalaisen Century Median kautta. Unioni Festivaalin keikka on bändille ainoa Suomessa tänä vuonna, ja keikalla päästään kuulemaan myös uuden levyn materiaalia.

Ruotsalainen Sonic Syndicate yhdistelee musiikissaan metalcorea melodiseen death metaliin. Uransa aikana mm. In Flamesin, Nighwishin ja Amon Amarthin kanssa kiertänyt bändi julkaisi kehutun viidennen studioalbuminsa ”Sonic Syndicate” viime vuonna. Bändi nähtiin edellisen kerran Suomessa kesällä Nummirockissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Unioni klubifestivaali järjestettiin viime syksynä ensimmäistä kertaa ja se sai vauhdikkaan alun kahden loppuunmyydyn illan merkeissä Helsingin The Circuksessa. Viime keväänä festivaali suuntasi vuorostaan tien päälle ja kiersi klubeja ympäri Suomen. Marraskuussa klubifestivaali saa jatkoa kun The Circuksen lavan valtaavat jälleen raskaan musiikin ajankohtaisimmat kansainväliset ja kotimaiset artistinimet.

UNIONI FESTIVAALI II

Perjantai 6.11.2015
Mustasch (SWE)
+ muita esiintyjiä

Lauantai 7.11.2015
Fear Factory (USA)
Swallow The Sun
Sonic Syndicate (SWE)
+ muita esiintyjiä

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ikäraja K-18. Ovet klo 20 molempina iltoina.

LIPUT:
Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi
1 päivän liput: palvelumaksuineen alkaen 36 euroa
2 päivän liput: palvelumaksuineen alkaen 52 euroa