Unscaled Seven tarjoilee tuoreen tuulahduksen suomalaiseen metalliin

unscaled sevenUnscaled Seven on Oulun ja Vaalan alueelta ponnistava trio, joka edustaa viimeinkin Suomeen rantautuvaa modernin progressiivisen metallin, myös djent-ilmiöksi kuvaillun tyylin aaltoa. Suurimpia vaikutteita bändille ovat mm. MonumentsVeil Of MayaIntervals sekä Periphery, joten mikäli kyseinen tyylilaji oma juttusi, ota tästä bändistä koppi.

Yhtye julkaisi vastikään ensimmäisen nimikkosinglensä tulevalta ”Trisect” -titteliä kantavalta debyytti-EP:ltään laajan seuraajakunnan omaavalla ItDjents -Youtube-kanavalla. Tuleva kolmen kappaleen EP on luonteeltaan täysin instrumentaalinen, mutta tulevaisuudessa laulajaa haetaan riveihin jos sopiva vokalisti löytyy– mentaliteetillä, eli instrumentaalisuus on bändille myöskin vaihtoehto.

Vuoden 2015 maaliskuussa bändi solmi myös endorsement-sopimuksen puolalaisen Mayones Guitars & Basses-merkin kanssa tulevan julkaisunsa tiimoilta. Uutta materiaalia on työstetty jo pitkään, ja sen myötä Unscaled Sevenin tarkoituksena on hioa itsensä valmiiksi myös keikkalavoille. Bändin EP julkaistaan tämän kuun 29. päivä.

Unscaled Seven Facebookissa

Unscaled Seven:
Ville Tikkanen – kitara
Konsta Kemppainen – kitara
Joona Okkonen – rummut

Kommentoi julkaisua