Uriah Heep -solisti Bernie Shaw mukaan Raskasta Joulua -kiertueelle

Juhlavuottaan viettävän -kiertueen jo entuudestaan tuhti solistikattaus täydentyy, kun  -solisti Bernie Shaw ilmoitti pääsevänsä mukaan kiertueen kuudelle ensimmäiselle keikalle. Upeaääninen Bernie esiintyy 15.11. Hyvinkäällä, 16.11. Vaasassa, 21.11. Lahdessa, 22.11. Porissa sekä 23.-24.11. Turussa.

Uriah Heepin kanssa osin loppuunmyydyn 10 keikan Suomen-kiertueen juuri päättänyt Bernie Shaw odottaa tulevia konsertteja jo innolla:

”Lopetimme juuri Uriah Heepin kanssa hienosti sujuneen kiertueen Suomessa, mutta odotan jo innolla pääseväni mukaan Raskasta Joulua -kiertueelle, jolla pääsen käyttämään ääntäni eri tavalla. Kaikki rakastavat joululaulujen laulamista, mutta niiden laulaminen kunnon rokkibändin säestyksellä vie homman ihan uudelle tasolle. Nähdään ensi kuussa!”

 

RASKASTA JOULUA -päätöskonsertti

Hyvinkäältä marraskuun 15. päivä käynnistyvä Raskasta Joulua -kiertue vastaa tänä vuonna fanien toiveisiin järjestämällä kiertueen päätöskonsertin Helsingin Tavastia-klubilla sunnuntaina 22. joulukuuta. Edellisen kerran Raskasta Joulua -konsertti on vieraillut Tavastialla vuonna 2010, joten tätä on odotettu. Päätöskonsertin solisteina nähdään mm. Leningrad Cowboysien ja Suburban Triben riveistä tunnettu Ville Tuomi, odotetun paluun Raskasta Joulua -kiertueelle tekevä Ilja Jalkanen, Amaranthe-solisti Elize Ryd, Psychework-solisti Antony Parviainen ja Angelo de Nilenäkin tunnettu suomalainen rocklaulaja ja säveltäjä Kimmo Blom.

Tavastia-klubi, Helsinki
Su 22.12., konsertti alkaa klo 19.30.
Liput tulevat Tikettiin myyntiin perjantaina 25.10. klo 9.00 ja lippujen hinta on 39,90 € sis. palvelumaksun. Lippuja ei voi varata.

 

RASKASTA JOULUA -juhlavuoden show

Juhlavuoden kaksiosainen konserttielämys pitää sisällään kappaleita koko Raskasta Joulua -historian ajalta. Visuaalisesti vaikuttavan shown ensimmäinen puoli on tarinallinen, ja toisella puolikkaalla rokataan tukka putkella. Uudistetun show’n ovat suunnitelleet Raskasta Joulua -konseptin kehittänyt Erkka Korhonen yhdessä nykysirkusta, tanssia, teatteria, oopperaa ja spektaakkeleita ohjanneen ja koreografioineen Minna Vainikaisen kanssa.

Osana uudistettua show’ta joka paikkakunnalla on mukana on myös paikallinen lapsi- tai nuorisokuoro. Katso kiertueen kaikki paikkakunnat solisteineen täältä:

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua

Kommentoi julkaisua